ne güzel işte sanede hırs yapar

pek öyle bir karakteri yok ama mt etkili olabilir hırs için

seve seve alacaklar saneyi

ön tarafları batı avrupanın en kötüsü sanesiz

Adamlar büyük ligde oynamayan adamlari cagirmiyor. Nicolas Kühn son sezonu baya iyiydi Celtic Glasgow'da, pahaliya transfer oldu bu yazin ama bir kere cagirmadilar herifi. Belirli havuzlari var ordan cikmiyor bunlar Milli Antrenörleri. Löw'de zamaninda baya Freiburg/Hoffenheim/Stuttgart tarafina düsgün oyunculari milli takima cagiriyordu.

madem tr ye gittin ağzınla kuş tut belki geri gelirsin demiş ve seviye düştü diye milli takım kapısını kapatmış işte

Beşiktaş, Chamberlain'e 1.75 milyon euro verip göndermiş takımdan

Koduğum Ali Nacisi hiçbir haberi vermez, bir haber çıkar üstüne 80 satır hikaye yazar.

Sallaya sallaya hergün bir kanalda konuşuyor, bu dijital platformlar yüzünden alayı kendini bir bok sanmaya başladı.
İçlerinde en çok poz keseni kendisi. Her gördüğümde o büründüğü çakma Sezen Cumhur Önal tipini tokatlayasım geliyor.

Dahmen falan zaten imkansızmış Nagelsman’ın bu tavırlarından sonra

Daha tam olarak ritmini bulamadı Sane buna bir şey diyemem bunu bizde görüyoruz zaten. Rakamlardan kastı sadece gol- asist sayısı değildir herhalde. Kilit pas, sprint vb. şeyleri de kast ediyordur diye düşünüyorum. Kısaca ligi kır demiş gibi.

Geçsin o ayakları. Yaptığı sadece adilik.
Önce çağır, şans ver ve baktın gerilemiş bir daha çağırma

Sane'nin kesilmesi skandal bunu bile pozitif bulan olmuş abi ben kötümserim tamam da bu harbiden polyannacilik ya Alman milli takımında oynayan topçu olsam daha TR'ye gelmem gelirsem de milli takımdan kesileceğimi bilerek gelirim bunun nesi iyi? Hirslanir diyenler olasiliktan bahsediyor peki tam aksi senaryo olsa kim şaşırır zaten almıyorlar niye kasiyorum ki kendimi dese? Şerefsiz nagelsman Fransa'ya gidip 10 dk oynasa yine alırdı kadroya

2 gün önce Singo, dün Bissouma bugünde Lammens aldık hadi bakalım yarın kimi alacağız

Geri
Üst Alt