Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.153
- 48.669
- 4.843
Biossurma geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben pozisyondan hic bir halt anlamadim. Herif kendini kaleciye firlatti ve dusup sakatlandi.duran ve semedonun durumları nasıl acaba
duran biraz zortladı gibi geldi
Akanji'i de istiyorlarmis.Nkunku Milan’a gitmiş
Zaniolo yerine biz alsaydık.
Sancho’yu istememAkanji'i de istiyorlarmis.
Ayrica;
Jackson > Bayern
Garnacho > Chelsea
Sancho hala kulup ariyor.
duran çok büyük balon ya nesyri daha iyidir. çünkü diğeri futbolculuk meziyetlerini gösterebilecek güce sahip değil.duran ve semedonun durumları nasıl acaba
duran biraz zortladı gibi geldi
Zıplamak istedi zıplayamadı, düşerken değil bence zıplarken sakatlandı oBen pozisyondan hic bir halt anlamadim. Herif kendini kaleciye firlatti ve dusup sakatlandi.
Dünya futbol kamuoyunun çok şeyler beklediği büyük yeteneklerden biri diyorlar her fb amigosu programlardaduran çok büyük balon ya nesyri daha iyidir. çünkü diğeri futbolculuk meziyetlerini gösterebilecek güce sahip değil.
Alamazlar gelmezLemina'dan sonra ilk kez bir oyuncuyu bu kadar çok istiyorum: Bissouma
görüyoz ne olduğunu ayakta durabilirse belki yeteneklidir o noktaya gelemedik dahaDünya futbol kamuoyunun çok şeyler beklediği büyük yeteneklerden biri diyorlar her fb amigosu programlarda
Gelmede sıkıntı yok, bizimkiler olmayan planlama ayağına almazlarsa almazlarAlamazlar gelmez
belliydi tırt topçu olduğuduran çok büyük balon ya nesyri daha iyidir. çünkü diğeri futbolculuk meziyetlerini gösterebilecek güce sahip değil.
fb ciddi güç kaybetti ileride ya harbi. ikisi bir resital sunuyormus da görememisler. bi an da çakıldılar ileride ikisi olmayınca.belliydi tırt topçu olduğu
cekoyla tadicin 50 yaşındaki halleri bu kekolardan daha iyi topçudur
Topçuyu 2-3 maç izlesem az buçuk topu alışverişinden, sürüşünden falan ne olduğunu anlarım. Bu herif emre güraldan yeteneksizgörüyoz ne olduğunu ayakta durabilirse belki yeteneklidir o noktaya gelemedik daha