Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    164
  • Bu anket kapanacak: .
türkiyedeki takımlara gidecekler bu arada bence u23 kuralı için kaliteli yabancı ihtiyaç var takımlarda ya siyahi fransa 2.lig kökenli isimleri dolduracaklar ya bunları kiralayacaklar.
yusufun bi yere gitmemesi canımı sıkmaya başladı. o çocukta bence top oynama isteği yok, futbolu sevmiyor. böyle eğitimsiz ve karakter olarak olgunlaşmamış tipleri erken yaşta birden havaya çıkarırsan bu hale geliyorlar

Onana'nin dunku rezilliginden sonra United'da Donnarumma gundeme gelmis.

Biraz aklı ve parası olan için en mantıklı hareket.. Sıkıntı şu ki Manu da para var, akıl yok..

Lammens gibi genç ve tecrübesiz bir kaleci Manu nun hedefi olmamalı.. 1 - 2 hatada, Onana dan farkı kalmaz..

City forumlarına bakıyorum arada ,edersonu ciddi seviyor taraftari gitmesini istemiyor hatta kiziyorlarn,akanji içinse crystal teklif yapmis deadline da belli olur diyorlar
Kaleci içinde bizim lammens i almamızı istiyorlar united yerine

Alakası yok da denemez bence hepsi aynı formülün farklı coğrafyalardaki yorumu gibi çünkü.

Pide, Pita, Pitta, Pizza

Hepsi antik dönemden gelmiş ekmek üzerine çeşitli malzemeler eklenerek yapılan yiyeceklerin genel adları. Lahmacun da benzer anlamın Arapça versiyonuydu diye hatırlıyorum.
Lezzet ve yapı olarak kastettim. Lahmacunun çıtır inceliğini pizzada beklemezsin vs

Pidenin farklı formülasyonları düşünüldüğünde daha benzer tatlar olabiliyor içeriğe göre ya da Bursa yöresindeki cantıkla Napoli pizzasının hamur yapısı ve tadı benzer olabiliyor.

ulan city’nin cimriligi tuttu
al iste 40 verip donayi, edersonuda sal 10 kagits
zaten menejerlik oyunu gibi takiliyodun

ulan city’nin cimriligi tuttu
al iste 40 verip donayi, edersonuda sal 10 kagits
zaten menejerlik oyunu gibi takiliyodun
Arap kulübü gelir 35 den yukarı çıkmaz başkasına gider 100 milyon gömer şakadanak diye zengin kulüpler başkasına free oyuncu salar bize gelince para çeker ben anlamadım bu işte mi terslik var bizde mi

Açıkçası kahveci ve oguzu bizde isterdim ikisinide mundar etti suyun rezil tarafı,yabancı oyuncu bir şekilde bulunuyor ama iyi yerli oyuncuları kaptırmak bence en can sıkıcı sey

Açıkçası kahveci ve oguzu bizde isterdim ikisinide mundar etti suyun rezil tarafı,yabancı oyuncu bir şekilde bulunuyor ama iyi yerli oyuncuları kaptırmak bence en can sıkıcı sey
İrfan leş şuan ama Oğuz iyi topçu bziim takımda olsa barış sonrası kafa rahat ederdi evet kaçırdık ama o şeref yoksunu başkanları bize satmazdı zaten

Geri
Üst Alt