- 1 Şubat 2009
- 24.841
- 24.989
- 3.048
Kendine bu kadar yüklenme, sen Zaniolo dedin diye Zaniolo'yu almadıkZamanında, zaniolo mu pellegrinimi dediklerinde zaniolo diyen dilime edeyim ,pellegrini almış olsak banko 11 oyuncusu kazanmistik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine bu kadar yüklenme, sen Zaniolo dedin diye Zaniolo'yu almadıkZamanında, zaniolo mu pellegrinimi dediklerinde zaniolo diyen dilime edeyim ,pellegrini almış olsak banko 11 oyuncusu kazanmistik
Zorunlu kiralama istemiyoruz anlaşılan
Fb ile yazıldığında da bahsetmiştim iyi araştırılmalı balon kullanıyor söylentileri vardı. Bu fizik olarak etkiliyor mu oyuncular falan hiç bilmiyorum.Fiziksel probleme bu kadar takiliyorsak Sarayla Apoyu sepetlesinler o zaman bos muhabbet bunlar
Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.Singo detay KAP daha gelmemiş. Keşke artık maaşları tek tek açıklamasak.
Ya gecen gunden beri merak ediyorum.Fb ile yazıldığında da bahsetmiştim iyi araştırılmalı balon kullanıyor söylentileri vardı. Bu fizik olarak etkiliyor mu oyuncular falan hiç bilmiyorum.
Olabilir bilemiyorum ama her halükarda bu maaş açıklama işini artık yapmamalıyız. Bir tek biz açıklıyoruz artık.Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.
Yani o homurtular bununla başlamış.
İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.
Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
Mesut Özil'in de kullanırken görüntüleri falan çıkmıştır ya madde işte. Bissouma konusunda öyle iddialar var o yüzden bir anda kadro dışı kaldı diye.Ya gecen gunden beri merak ediyorum.
Balon neyin jargonu/argosu?
bu ne demekyerli konusunda soguk tavrinida değiştirse keske