Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Hala Barış giderse falan diyenler görüyorum. Barış kesinlikle gitmemeli hem bizim için hem kendisi için, bu sene oynaması gerekiyor. Belki devre arasında olabilir, o da ŞL kadrosunu etkilemiyorsa.​

Son düzenleme:
Galatasaray'da Yves Bissouma'nın transferi iptal olabilir.

- Galatasaray, oyuncunun olası fiziksel problemlerinden endişe duyuyor ve bu durum sürecin ilerlemesini ciddi şekilde yavaşlatıyor.

- Sarı-kırmızılılar, hemen forma giyebilecek bir orta saha istiyor. (Sacha Tavolieri)

Bana kalsa ikisi aynı tip oyuncu değil ama Hakan çok el rahatlatır ya. Bissouma'ya tercih edebilirim maliyetleri benzer olacaksa.

Bissouma ile ilkay aynı profil degil.ilkay daha çok mertens tarzi

Ne gerizekali herifler bunlar ya.Ilkay 1 eylülde gelir bence ayriyeten

Neyse

Bu işin sonu Hakan Çalhanoğlu istemiyorum ama alırsak destekleyeceğiz mecbur

hakanı almak her türlü mantıklı

bu sene olmazsa seneye hem yerli kuralı daha sıkı hale gelecek hem barışın gitme ihtimali daha yüksek olacak

bissouma ve hakan iki sene üst üste maliyet yapmak yerine basıp hakanı almak çok daha iyi olur eğer onu da opsiyon işiyle kotarabilirsek

farklı oyuncular da olsa hakan da bissoumadan aşağıda bir oyuncu değil

bu yerli konusunu çok savsaklıyoruz sonra barışın filan şantajlarına maruz kalıyoruz

Büyük oyuncu kovaliyorsak eğer en geç pazartesi günü belli olur çünkü bu adamların hiçbirisi boktan tr ligi icin gelmez sadece ucl icin gelirler

Belçikalı gazeteci Sacha bize çalışıyor gibi, fiziksel durumundan endişe duyulduğunu falan sanmam, Zanioloyu vs gönderene ya da Lammens/Ederson tercihi netleşene kadar top çeviriyoruz, koparabilirsek Tottenham'dan 1-2 m euro daha indirim koparalım haberi olduğu çok net. Çünkü Tottenham'ın satacağı çok yer kalmayacak 2 Eylül itibarıyla.

Geri
Üst Alt