Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Zaten ne kadar para harcarsak harcayalım top takımlarla teknik olarak yarışamayız mecbur osimhen barış singo gibi adamları dizmek zorundayız. Fbnin aldığı ayaksız ayıları kastetmiyorum tabii yanlış anlaşılmasın

Kaleye 15 m bonservis 8 m maaş ile 32lik Ederson alınıp, bu sebeple orta sahaya Bissouma alınmayacaksa eğer;

Orta sahaya Bissouma'yı alıp, kaleyi Günay-Bilal Bayazıt yapmaya razıyım.
Bilal de UEFA'da yabancı sayıldığı için mümkün görmüyorum. Zaten Günay da bu sebepten tartışılmıştı geçtiğimiz sezon.

Bissouma olmazsa bile u23 orta sahada kiralık+ satın alma ile Miretti, Musah, Amr Richardson gibi seçenekler var sanki kulüplerinin düşünmediği en kötü bunlardan birini almalıyız u 23 kuralına da uyuyorlar.

Neden 9 m euroya yolladıklarını pek anlamadım böyle bir potansiyelse. Beni tek kaygılandıran Monaco döneminde neredeyse sağ beki yok, umarım çevikliğinden ve staminasından çok kaybetmemiştir.
görüntüye göre atiklik aynı ama biraz büyüdüğü için kalınlanmış gibi sanki.

Dediğin gibi 2 yıldır bek oynamadığı için , çizgiyi kullanma alışkanlığını tekrar edinmesi biraz geriye götürebilir bizi

Oyuna etkilerini geçtim geçen sezon Yunus ve Barış kanatlarının verdiği skor katkısı o kadar küçümseyici ki her gelen isimden bu katkıyı görebilecek sanıyor taraftar. Oğuz 3 gol atınca alsaydık diyorsunuz ama elimizdekiler derbiler dahil birer yıldız gibi maça etki ederken bu sıradan geliyor.

Sane bile bunu verebilir mi garantisi yok.

Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
Iyi veya kötü hoca bi tarafta fizigi güclü hizli dinamik ikinci forvet gibi kullanmak istiyor kanati, diger taraftada dribbling teknigi yüksek olan birilerini yunus sane gibi. Bu yüzden baris okan hocanin sisteminde önemli. Ama biraz daha takim oyunu oynasa daha iyi olur hem takim hem kendi icin, orda haklisin.

Bence hazır bu kadar idare ve sabır ettiysek 1-2 eylül bu iki günü beklemekte fayda var acaip şeyler olabilir. Bir anda Donnarumma-Lookman gibi adamlar gelebilir.

Hepi topu 4-5 gün kaldı hakkımızda hayırlısı.

Yerini doldurma şansımız olmadığı icin satmayacaz dedik ama barışa zam yapilirmi sizce ?

Şu cuesta olayı rezalet ya. Hatipoğlunun kazıgı . Adam sağlık kontrolünden geçenemiş bizdede geç açıklanmıştı demekki sakat sakat transfer ettiler
Sağlık kontrolü bahanesi edilmiş. Öyle birşey yok. Oyuncuya fazla para veriyorsunuz muhabbeti olmuş. Ali Koç parmağı var bence. Onların Ruslar ile iletişimi var.

Geri
Üst Alt