Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Sarı lacivert kalpli fotoyu paylaşmaya izin verecek kadar kafasında tilki dönen adamın takımı karıştırmama ihtimali yok. Çok büyük topçu ama yerinde kalsın.

Son günlerde tekrar gündeme geleceğini adım gibi biliyorum.

Umarım Araplara gider çünkü İnter ondan net bir şekilde kurtulmak istiyor.

30 milyon € falan istediklerine bakmayın o zaman bir çakarız diye denediler.

10 milyona falan salacaklardır. Umarım bize girmez.

Geçen sene ligde 90 dakika maç ortalamasına bakınca 22 maç falan ediyor. Ligin yarısında oynamamış.

Geçen yıl sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı milli takım dahil 22 maç gözüküyor. Bence tek sezon için çok yüksek maç sayısı.

Yaşadığı sakatlıkların bir çoğu da üst baldır kısmı yani bir kronikleşme durumu da var gibi duruyor.

Begenen vardir begenmeyenler de olabilir ama Hakan = world class midfielder faal orta sahalar arasinda.

35 yasindaki Ilkay'da yas muhabbeti olmuyor da Hakan icin niye oluyor?

Dogru sartlarda alinabiliyorsa derhal alinmali. Milli takimin gercek kaptani de bizde oynamis olur.

Ama Inter'in Hakan'i birakacagini sanmiyorum haber kolpa gibi.

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji6][emoji[emoji6]]" data-quote="Orçun Sözer" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
zurhan felaket hakan pr ı yapıyor

İbrahim kırkayak sanki hakanın menajeri öyle bir pr yapıyorki trtde şuan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan'ı almanın tek mantığı şampiyonlar ligi için olur, sürekli sığır pres oynanmaz Hakan varken pas yaparak oyunu sakinleştirebilirsin, savunma arkasına da iyi uzun top atar, ben mantıksız bulmuyorum ama Hakan'ın karakterine soğuğum yoksa onun gibi orta saha dünyada sayılı sayıda

Orta saha seçenekleri birden artmaya başladı. Daha yeni isimler çıkar.

inter hakanı tutmaz.. koptu bir kere ilişkiler.. herkesin niyeti belli o konuda.. mesele hakan nereye kaça gidecek..

Sara'nin yerine koy. Onun yaptıgı neyi yapamaz? Duran top ise neredeyse aynı seviye, pas desen daha iyi, şut desen çok daha iyi, mücadele desen eksiği yok.
Saradan iyi oyuncu ama 10 milyon, maks 12 falan olmadikca gereksiz hala. 20 falan vermem yani.

Son düzenleme:
Ibrahim kirkayak birazdan bir paylasim yapar

Singo’ya verilen bonservis ten dolayi hakan kirgin diyebilir

İnter Hakan'ı bırakabilir bu arada hem oyun sistemini değiştiriyorlar hem de orta sahaya takviye yaptılar

İlkay son 3-4 sezonda sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı sıfır!

Oynadığı takımlarda ortada ve oyun tarzı Hakan ile çok farklı bir oyuncu.

Adamın yaşadığı son sakatlık 12 Eylül 2021. Çıktığı maç sayısı ortada.

Hakan'a göre taktik anlamda elini çok daha rahatlatabilecek bir oyuncu.

Daha golcü ve büyük takım oyununa daha yatkın bir oyuncu.

Geri
Üst Alt