Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Yaw bu Shaktar'in scoutu kim. Adamlar cımbızla brezilyalı ayıklıyor

Hakan işi yine nereden patladi bu arada twitter kolpasi falanmi var nedir ?

Biosurmanın balon muhabbeti buymuş
The Tottenham midfielder Yves Bissouma has apologised after he was recorded inhaling nitrous oxide. Bissouma reportedly uploaded clips of himself using the class C drug, widely known as laughing gas, on to Snapchat at the weekend

Class C drugs include anabolic steroids, minor tranquilisers, GHB and khat. Synthetic opioids are man-made drugs that mimic the effects of natural opioids like heroin. Some are used legally as prescriptions drugs, for example fentanyl.

al ile cl arasında takımlar arasında inanılmaz fark var yav.. en az 5-6 seviye daha alt bir turnuva..

Hakan maliyeti çok yüksek olmayacaksa isterim ben. Gerçekten çok üst düzey bir orta saha

Hakan yıllık 5m'ye gelecekse okeyim 5.5m olsa rahatsız olurum, madem Galatasaraylı buna göre gelsin

barış 50 dehle
lemina 12 dehle
jelert kov
yusuf kov
cuesta 6 dehle

hakanç 15 al
ilkay al
bissouma 15 al
kanat al

bissouma alıyoduk hakan nerden çıktı birbiriyle alakasız iki isim nasıl bi planlama bu

Biosurmanın balon muhabbeti buymuş
The Tottenham midfielder Yves Bissouma has apologised after he was recorded inhaling nitrous oxide. Bissouma reportedly uploaded clips of himself using the class C drug, widely known as laughing gas, on to Snapchat at the weekend

Class C drugs include anabolic steroids, minor tranquilisers, GHB and khat. Synthetic opioids are man-made drugs that mimic the effects of natural opioids like heroin. Some are used legally as prescriptions drugs, for example fentanyl.
Yav adam mallık edip kendini göstermiş, ne hayatlar yaşayan topçular var. Vlahovic’in karılarla partilemesi gibi.

Biliniyor diye takmışlar bir mevzuya.

Sorunsuz olsa ederi min 30 zaten, nah alırsın o durumda

Yönetimi bu dönem transfer konusunda hiç eleştirmedim sabırla bekledim ama o kadar adamla uğraşıp hakanı alırlarsa bu yönetime eksi yazar

Geri
Üst Alt