Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.321
- 28.484
- 3.183
Transfer dönemi bittikten sonra GS'mizin transfer hedefi kendisi olmalı gerekirse 2-3 milyon verelim bu SD'yi bize getirelim. En büyük transferimiz olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer dönemi bittikten sonra GS'mizin transfer hedefi kendisi olmalı gerekirse 2-3 milyon verelim bu SD'yi bize getirelim. En büyük transferimiz olabilir.
Denemek lazım reis. Sallai'den de sağ bek olmaz diyorduk zart zurt sarı kartlık faul yapıyor diye. Düzeltti kendisini mesela.
No3u de degil hakan ç gelecek
Artık bu klüp batmalı.jk 62.5 m euro bonservis harcadığı sene lausanne denen takıma elenip konferansa giremedi
Bunlar bu parayı nereden bulmuş? Bu para şimdi bi yerlerinde patlamayacak mı?
Hiç isim çıktı mı orta saha +2 için ben görmedim ?
Abartma, frankfurtun neyinden korkacaksınEn korktugum mac bizim fiksturde yemin ederim
rFs malmo kiev prag kopenhag gibi hocanin tum konsantre olamamasindan.Abartma, frankfurtun neyinden korkacaksın
320 liraya dondurma yedim haberin var miNerde ulan transferler
Aşırı gereksiz bir kulüp. Menemene ekmek banmaya dönmelilerArtık bu klüp batmalı.
Tam bir rezillik. Şu iki adamın hala kadroda olması. bunlar insanı çıldırtır.Arkadaş ne demek bir hakkımız var Yusuf Demir nedir ya jelert ile ikisini gönder +2 hakkımız çöp bu sene
Ellerinde ki tek araziyi satıp parayı pavyonda yediler.jk 62.5 m euro bonservis harcadığı sene lausanne denen takıma elenip konferansa giremedi
Bunlar bu parayı nereden bulmuş? Bu para şimdi bi yerlerinde patlamayacak mı?
Sen yine cityi kafan rahat izleme benden demesirFs malmo kiev prag kopenhag gibi hocanin tum konsantre olamamasindan.
City dep bile kafam daha rahat keyifli izlerim.
Bu adamın oyunu da kendisini sevmiyorum. İnşallah gelmez bize, yararından çok zararı dokunacak bize. Piarcının teki, bu kadar basın mensubu arkadaşı ile, takımın içinden geçer bu adam. Aman uzak dursun bizden.sadece hakan ç. yeterli mi sizce os rotasyonu icin, bence degil ama sol stoperde lazım kaleci de aynı sekilde. yönetim napar bilemiyorum. hakan c. ile kapatacağız sanki orta saha işini. bissouma tarzı bi profil lazımdı bence. hatta +2’ye uyan genç bir isim harika olurdu
Abartma, frankfurtun neyinden korkacaksın