Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
3'lü mü oynarız 4'lü mü bilmem ama artık bu Abdülkerim'in 11'de olmaması lazım. Bu herif ligdeki 500 bin euro'luk forvetlere bile üstünlük kuramıyor artık. Ekitike, Haaland filan neler yapar düşünmek istemiyorum.

Denemek lazım reis. Sallai'den de sağ bek olmaz diyorduk zart zurt sarı kartlık faul yapıyor diye. Düzeltti kendisini mesela.

Sallai de daha üst düzey maçta test edilmedi. Bu CL fikstürlerinde Sallai de sağ bek oynayamaz. Bir de dörtlüde sağ bek biraz daha tolere edilebilir bir mevki. Stoper o kadar değil.

Yanliz farkettiyseniz kavukcu üstüne basa basa söyledi "Okan hocanın istediği transferler" diye. O yüzden orta saha falan geleceğini düşünmüyorum. Okan hoca orta saha transferlerini hep karşıydı.

Şikeciler ve tinercilerin yabancı sayıları bizden fazla ama hala transfer peşindeler. Bizim yabancı sayımız onlara göre daha az ama eldekiler çıkmadan transfer yapmayacakmışız.

Bıktım şu ince hesaplardan. Alın işte kaleci (ederson ya da lammens), orta saha (bissouma ya da onyekadi) ve u23 stoper+forvet. Cuesta gitti diye düşünürsek üstüne Zaniolo, jelert ve yusuf'tan çıkın.

Bitirin artık transfer olaylarını. Tüm gereksizlerden kurtulun. Sonra gelsin cl çeyrek finali.

1 - Davidson - Stoper - 29
2 - Singo - Sağ bek - 24
3 - Sallai - Sağ bek - 28
4 - Jacobs - Sol bek - 25
5 - Torreira - Orta saha - 29
6 - Lemina - Orta saha - 31
7 - Sara - Orta saha - 26
8 - Sane - Kanat - 29
9 - Zaniolo - Kanat - 26 *
10 - İcardi - Forvet - 32
11 - Osimhen - Forvet - 26
12 -
13 - Jelert - Sağ bek - 22 *
14 - Yusuf - Kanat - 22 *

* Çıkılacak futbolcular.

sadece hakan ç. yeterli mi sizce os rotasyonu icin, bence degil ama sol stoperde lazım kaleci de aynı sekilde. yönetim napar bilemiyorum. hakan c. ile kapatacağız sanki orta saha işini. bissouma tarzı bi profil lazımdı bence. hatta +2’ye uyan genç bir isim harika olurdu
Bu adamın oyunu da kendisini sevmiyorum. İnşallah gelmez bize, yararından çok zararı dokunacak bize. Piarcının teki, bu kadar basın mensubu arkadaşı ile, takımın içinden geçer bu adam. Aman uzak dursun bizden.

Geri
Üst Alt