- 24 Mayıs 2009
- 18.480
- 19.923
- 2.273
Nasıl vazgeçtim diyebiliyorsun nasıııılKaleciden vazgectim. 1 sol stoper 1 orta saha alalim. Rakipleri kalemize yaklastirmayarak cözelim kaleci problemini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl vazgeçtim diyebiliyorsun nasıııılKaleciden vazgectim. 1 sol stoper 1 orta saha alalim. Rakipleri kalemize yaklastirmayarak cözelim kaleci problemini
ahhaushaıshalahslsbs
Arne Slot'un Feyenord'dan öğrencisi. Şampiyonluk yaşadılar birlikte.Lpoolu menajerler yazdırmıştır. Ne yapsın lpool bu hantalı yav. İnter için bişey diyemem ama o da 15ten fazla vermez
İstemesede kendisi icin hayirlisi oluyor farkinda degil.en çokda keremin göt gibi kalmasına sevindim
hiç sevmezdim zaten
iyi oluyor buna
bu nankörlüğünün bedelini daha çooook öder
özellikle onu seven koruya gslilere yaptığı ayıp
bir sürü gsli biliyorum ölüp bitiyorlardı kerem için
okandan daha çok seveni vardı
gerizekalı
Dusun hatiple ne dalga gecmislerdir "lan aldik ha 12 ye" diyeBenfica kerem sürecini muthis yönetmedi mi![]()
Twitter Gs tayfanın güvenilir bulduğu adamlardan kahve falı misali kalsın burada yasak değilse
Orta saha da kendi oynar artikYanliz farkettiyseniz kavukcu üstüne basa basa söyledi "Okan hocanın istediği transferler" diye. O yüzden orta saha falan geleceğini düşünmüyorum. Okan hoca orta saha transferlerini hep karşıydı.
ahhaushaıshalahslsbs
Twitter Gs tayfanın güvenilir bulduğu adamlardan kahve falı misali kalsın burada yasak değilse