Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.578
- 109.404
- 4.878
Zor gibi ama neden olmasinSence zorunlu opsiyonla kiralarlar mı bu arkadaşı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor gibi ama neden olmasinSence zorunlu opsiyonla kiralarlar mı bu arkadaşı
İmkansız arap bile olsa bu kazığı göze almazZor gibi ama neden olmasin
O zaman niye hocayı yeme peşindesin bayri cund!!!bugün nöbette gördüğüm istatistiki figürler doğru yolda olduğumuzu işaret ediyor
189 maç yapmış sol açıkta.Belcika'da Hazard, Napoli'de Insigne. PSV'de sol kanatmis
Olm gırgır yapıyoruz. 1 Sami 2 sen alınıyorsunuz. O yüzden daha dikkatli olacagimYalan soyledim Fener'di hem de mac eksigiyle. Yeter artik ustume gelmeyin kardesim
Yetkili birisine benziyor. H.O
Özellikle PSV'de sürekli sol açık oynadı. Sonra Napoli'ye gelince Sarri etkisiyle forvet arkası ve sahte 9 oynadı.Soylememeyi tercih ederim
Bence Mertens solda olmaz
O zaman niye hocayı yeme peşindesin bayri cund!!!
Evet en son 2016-17 sezonunda189 maç yapmış sol açıkta.
Estf. alinmadim espri yaptim ben de kendi capimdaOlm gırgır yapıyoruz. 1 Sami 2 sen alınıyorsunuz. O yüzden daha dikkatli olacagim
Ahmet seni gözüne kestirmisne dion
Ahmet seni gözüne kestirmis
189 maç sol açık 190 maç Santrafor 54 maç 10 numara oynamış birine sol açıkta oynayamaz demek komedidir. 54 maç 10 numara oynamış adama 10 numara oynayabiliyor diyebiliyorsun ama 189 maç sol açıkta oynamış birine hayır olmaz diyorsun . bu ne perhiz bu ne lahana turşusuEvet en son 2016-17 sezonunda
Estf. alinmadim espri yaptim ben de kendi capimda
Hepimiz keske Dursun Özbek olabilsek renkdasneyin peşinde olduğunu merak ettim beni dursun özbek mi sandı acaba