Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Anlamadim simdi son tahlilde Icardi'yi istiyon mu istemiyon muaradığımız şey sürekli değişiyor yalan değil, bunun en basit örneği forvet konusunda geçen isimler mesela belotti,icardi,shamar,piatek eğer doğruysa hadi depay'ı da ekleyelim farzedelim ki santrforda kullanacağız onu da, daha çok isim gecmistir herhalde de bu aralar takip edemedim, evander-harit kovalarken ki ikiside farklı tipte oyuncular, bu ikisinden de daha farklı oyuncular almamız. aradığımız şey şey sürekli değişiyor muhabbeti geyik değil bence o yüzden.
onun haricinde ıcardi konusunda dediklerin doğru zaten o tarz şüpheli bi herif olmasa oynayamayacağı takım yok. kendisini sevmesem de, beğenmesem de bu lige tekrar kariyerini toparlama, kıpırdanma maksadıyla gelen bu kalite de adamlar bir şekilde yolunu buluyor. ama ben şahsen zannetmiyorum mesela icardi'yi al getir, Falcao v2 yaşanır muhtemelen. ama beyefendinin keyfi isterse de +20 gol yazar tabelaya. gönül ister ki teknik seviyesi, maç içinde ki hareketliliği daha yüksek olan, sürekli pozisyon bulma/yaratma arayışında olan bi forvet alalım ama zor gibi gözüküyor adı geçenlere bakınca