Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aradığımız şey sürekli değişiyor yalan değil, bunun en basit örneği forvet konusunda geçen isimler mesela belotti,icardi,shamar,piatek eğer doğruysa hadi depay'ı da ekleyelim farzedelim ki santrforda kullanacağız onu da, daha çok isim gecmistir herhalde de bu aralar takip edemedim, evander-harit kovalarken ki ikiside farklı tipte oyuncular, bu ikisinden de daha farklı oyuncular almamız. aradığımız şey şey sürekli değişiyor muhabbeti geyik değil bence o yüzden.

onun haricinde ıcardi konusunda dediklerin doğru zaten o tarz şüpheli bi herif olmasa oynayamayacağı takım yok. kendisini sevmesem de, beğenmesem de bu lige tekrar kariyerini toparlama, kıpırdanma maksadıyla gelen bu kalite de adamlar bir şekilde yolunu buluyor. ama ben şahsen zannetmiyorum mesela icardi'yi al getir, Falcao v2 yaşanır muhtemelen. ama beyefendinin keyfi isterse de +20 gol yazar tabelaya. gönül ister ki teknik seviyesi, maç içinde ki hareketliliği daha yüksek olan, sürekli pozisyon bulma/yaratma arayışında olan bi forvet alalım ama zor gibi gözüküyor adı geçenlere bakınca
Anlamadim simdi son tahlilde Icardi'yi istiyon mu istemiyon mu

Kluivert'in Avrupa'da talibi cokmus. Portekiz, Italya, Hollanda'da falan isteyenler varmis. Adam ille de Fulham diyomus. Bize dusmez Fulham olmasa bile oyle gorunuyor maalesef
Bakalım sol forvetten çok sağ forvete adam lazım bize kim gelebilir diye düşünüyorum da aklıma birisi gelmiyor.

Bakalım sol forvetten çok sağ forvete adam lazım bize kim gelebilir diye düşünüyorum da aklıma birisi gelmiyor.
Bence ikisi de lazim, su an Yunus'la rekabet edebilecek adam yok, bir tek Umaro Embalo yazildi benim bildigim sag kanat, o da galiba Augsburg'a gidiyor. Oysa U-21 kontenjanina da giriyodu

Sola da kesinlikle adam lazim, Nwakaeme ya da Harit tarzi bi herif cok iyi olur oraya. Bence bu ikisinden biri gelir eger baska baktiklari biri yoksa. Memphis Depay firsati cikabilir o da orada oynar

Sag kanada adam bulmak hep daha zor sol kanada adam bulmaktan

Gerceklerle yuzleselim. Fener sansa ilerliyor ama ilerliyor. Bu kaotik hucum taktigi bu ligde tutar. Yere atlama erbabi topculari da var. Bunlardan iyi olmanin yolunun bulmaliyiz. STSL takimlari cok iyi kapanacak da duran top firsati vermeyecek de Fener puan kaybedecek olme esegim olme
Arkadaşa ne desem bilemedim transfer dönemi bitmeden ceza almayacağım Allahın izniyle

Bence ikisi de lazim, su an Yunus'la rekabet edebilecek adam yok, bir tek Umaro Embalo yazildi benim bildigim sag kanat, o da galiba Augsburg'a gidiyor. Oysa U-21 kontenjanina da giriyodu

Sola da kesinlikle adam lazim, Nwakaeme ya da Harit tarzi bi herif cok iyi olur oraya. Bence bu ikisinden biri gelir eger baska baktiklari biri yoksa. Memphis Depay firsati cikabilir o da orada oynar

Sag kanada adam bulmak hep daha zor sol kanada adam bulmaktan
Sağ ve sol forvete adam almak için dediğin gibi bir tarafa u21 kadrdosundan alman lazıım diğer türlü aşırı lüks ve maaş yükü olur.

Aciliyet olarak bakarsan ilk sağ forvete adam lazım dinamik seri bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt