Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerceklerle yuzleselim. Fener sansa ilerliyor ama ilerliyor. Bu kaotik hucum taktigi bu ligde tutar. Yere atlama erbabi topculari da var. Bunlardan iyi olmanin yolunun bulmaliyiz. STSL takimlari cok iyi kapanacak da duran top firsati vermeyecek de Fener puan kaybedecek olme esegim olme

erden timur nerelerde?pepe,kelivert,belotti kovalıyorsa neden en ufak haber yok bir adıma dair?

Monchi takima hucumcu ariyomus Belotti'yi istiyomus :asd:

Ispanya ve arjantinde simdiye kadar cok dusuk maas almistir muhtemelen. Ortalama bir maas verip getirebilirdin o yasta cine gitmek istemez kimse ne kadar para verirlerse versinler.
Buralardan beklediği teklif gelmediyse iyi paraya gitmiştir. Nasılsa 2 yıl sonra en kötü Türkiye'de bir kulübe giderim diye de düşünüyor olabilir ki alır buradan bir takım kesin. Çin'den kazandığını burada yer işte 2 yıl sonra, oldukça mantıklı bir hamle gibi göründü şu an gözüme 😄

Monchi takima hucumcu ariyomus Belotti'yi istiyomus :asd:
10 milyon salsin seferovic verelim abime

Gerceklerle yuzleselim. Fener sansa ilerliyor ama ilerliyor. Bu kaotik hucum taktigi bu ligde tutar. Yere atlama erbabi topculari da var. Bunlardan iyi olmanin yolunun bulmaliyiz. STSL takimlari cok iyi kapanacak da duran top firsati vermeyecek de Fener puan kaybedecek olme esegim olme
Gerceklerle yüzleselim:
Austos: sampiyon olcaz len
Kasim: td istifa len
Aralik: kartal bizi ucuracak len
Subat: yönetim istifa len
Mayis: istiklal marsi ve kapanis

Anası kasar monchi bu şerefsiz Fernando'nun aklını çelmese şu an minimum +1 şampiyonluğumuz daha vardı

Bu kliuvert gitmedi mi bir takıma daha yav .s Alsak ilaç olabilir bize. Aslında sağ forvet oynayan adam lazım sol forvette mertens oynayabilir .
Kluivert'in Avrupa'da talibi cokmus. Portekiz, Italya, Hollanda'da falan isteyenler varmis. Adam ille de Fulham diyomus. Bize dusmez Fulham olmasa bile oyle gorunuyor maalesef

Ya bence aradigimiz sey surekli degisiyor geyigi biraz havada kaliyor. Neyse ona hic girmeden yakin zamanda ne zaman Icardi'yi sahada gorsem (orn. Nice'e kupada elendikleri mac) sahada ruh gibi gezen; oyun kurulumuna, prese, top tutmaya hicbir yardimi olmayan, savunmanin ardinda kaybolan bi goruntudeydi. Top ayagina geldiginde de bol bol eziyordu eveleyip geveleyerek

En iyi doneminde bile kendisine gol atmak icin kurulmus bir takimda bol bol gol atmak disinda bir sey yapmayan bir adamdi. Evet iyi golcu ama motive olacagi muamma, kalici olarak bizim olmayacagi kesin, takimin huzurunu kacirmasi olasi bir herif icin bu kadar ugrasmaya degmez derim ben. Yani oyle bir takim kursak ki rakip ceza sahasinda rahatlikla fink atsak tek lazim olan orada pat kut vurup gol show yapacak bir adam olsa Icardi icin heyecanlanmanin manasi olur ama oyle bir takim da degiliz

aradığımız şey sürekli değişiyor yalan değil, bunun en basit örneği forvet konusunda geçen isimler mesela belotti,icardi,shamar,piatek eğer doğruysa hadi depay'ı da ekleyelim farzedelim ki santrforda kullanacağız onu da, daha çok isim gecmistir herhalde de bu aralar takip edemedim, evander-harit kovalarken ki ikiside farklı tipte oyuncular, bu ikisinden de daha farklı oyuncular almamız. aradığımız şey şey sürekli değişiyor muhabbeti geyik değil bence o yüzden.

onun haricinde ıcardi konusunda dediklerin doğru zaten o tarz şüpheli bi herif olmasa oynayamayacağı takım yok. kendisini sevmesem de, beğenmesem de bu lige tekrar kariyerini toparlama, kıpırdanma maksadıyla gelen bu kalite de adamlar bir şekilde yolunu buluyor. ama ben şahsen zannetmiyorum mesela icardi'yi al getir, Falcao v2 yaşanır muhtemelen. ama beyefendinin keyfi isterse de +20 gol yazar tabelaya. gönül ister ki teknik seviyesi, maç içinde ki hareketliliği daha yüksek olan, sürekli pozisyon bulma/yaratma arayışında olan bi forvet alalım ama zor gibi gözüküyor adı geçenlere bakınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt