Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç uçan bi sol açık ismi düşmüyor varsa yoksa icardi belotti
Alberth Elis var kulübü 10 milyon euroya istiyomuş Justin Kluivert var Fulham'a gidiyo başka da hızlı kanat haberi yok bi de Nwakaeme var kanat olarak ama hızlı değil.Oraya da bi transfer çalışması var bence renktaş..

hayvan gibi atak yapmışız gol atamamışız, febe b.k gibi atak yapmış gol atmış. yani febe doldur boşalt.
dün de yazdım, şu 3 haftaya bakarsak bize acil çok sağlam bir golcü lazım. O kadar uğraşıyo yakım topu çizgiden içeri sokamıyolar, e böyle olunca takımın modu düşüyo, güvensizlik geliyo, zaten gecen senenin tramvası daha tazeyken bide yani.

Fa2b8UxX0AES0kv

Biz aklına SOKARIZ mr.hunter

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bizim maçtan sonra açıklamasını o söylemeden söyleyeyim.
Biliyorsunuz haftada 2 maç oynuyoruz çok zor bir maçtan çıktık saygı bekliyoruz rakiplerimizden.Mağlup değil mağdur edebiyatı yapacak.Sevimsiz herif.

Alberth Elis var kulübü 10 milyon euroya istiyomuş Justin Kluivert var Fulham'a gidiyo başka da hızlı kanat haberi yok bi de Nwakaeme var kanat olarak ama hızlı değil.Oraya da bi transfer çalışması var bence renktaş..

elis nasıl yeterli değil gibi şu traoreyi alsak iyiydi

elis nasıl yeterli değil gibi şu traoreyi alsak iyiydi
Alberth Elis'i ben önce Amerika Ligi'ndeyken izledim ve Milli Takım maçlarında izledim.İzlediğim maçlarda beğendim hücuma hareketlilik getirir ama diğer takımlarda oynadıkları maçları izlediysem de oyuncuyu tam olarak izlemedim ama 1 tane kanat alınacak gibi gözüküyo reis çıkan haberlere göre benim tahminim..

Trabzon maçına göre transfer olacak heralde

[VI] Burak Yilmaz takes charge of training at Fortuna Sittard after head coach Ultee got sacked yesterday

Hayri Cund

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt