Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
hiç uçan bi sol açık ismi düşmüyor varsa yoksa icardi belotti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alberth Elis var kulübü 10 milyon euroya istiyomuş Justin Kluivert var Fulham'a gidiyo başka da hızlı kanat haberi yok bi de Nwakaeme var kanat olarak ama hızlı değil.Oraya da bi transfer çalışması var bence renktaş..hiç uçan bi sol açık ismi düşmüyor varsa yoksa icardi belotti
dün de yazdım, şu 3 haftaya bakarsak bize acil çok sağlam bir golcü lazım. O kadar uğraşıyo yakım topu çizgiden içeri sokamıyolar, e böyle olunca takımın modu düşüyo, güvensizlik geliyo, zaten gecen senenin tramvası daha tazeyken bide yani.hayvan gibi atak yapmışız gol atamamışız, febe b.k gibi atak yapmış gol atmış. yani febe doldur boşalt.
Bizim maçtan sonra açıklamasını o söylemeden söyleyeyim.Biz aklına SOKARIZ mr.hunter
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Alberth Elis var kulübü 10 milyon euroya istiyomuş Justin Kluivert var Fulham'a gidiyo başka da hızlı kanat haberi yok bi de Nwakaeme var kanat olarak ama hızlı değil.Oraya da bi transfer çalışması var bence renktaş..
İkisi de değilArkadaşlar Icardi mi belotti mi ?
Balotelli için 4 biberon veren alır, bende pazarlık yok
Alberth Elis'i ben önce Amerika Ligi'ndeyken izledim ve Milli Takım maçlarında izledim.İzlediğim maçlarda beğendim hücuma hareketlilik getirir ama diğer takımlarda oynadıkları maçları izlediysem de oyuncuyu tam olarak izlemedim ama 1 tane kanat alınacak gibi gözüküyo reis çıkan haberlere göre benim tahminim..elis nasıl yeterli değil gibi şu traoreyi alsak iyiydi
jankat olabilirBerk de gitti. Üçüncü kalecimiz İsmail Çipe olacak galiba?
Dübüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür
![]()
edit: gomis sola park etmiş