Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.860
- 22.618
- 1.388
Sallama Yakub.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aston villa nelsson için ilgi mektubu gönderdikten sonra açıklayacağımız transferlerimiz bunlar demekIcardi
Memphis
Ortiz
A.Mumin
-----------------
Embalo
Sotiris
O.Campos
ile transferi noktalayalim
acayip kötü kadro mühendisliği yapıldı yıllardır, oyuncu alıyoruz alıyoruz hala bir sürü transfere ihtiyaç var. pva yı gönderip yerine daha genç bir yabancı sol bek montelersek iyi bir değişiklik olur kanımca. bizimkiler idare etmekten ziyade iddialı ve güçlü bir takım kurmanın peşinde gibiElimizde 2. 750 alan pva, yeni aldığımız Kazımcan ve kullanmadığımız Ömer ve Taşdemir varken niye sol bek alıyoruz ki? Her aksayan bölgeyi transferle çözmeye çalışıyoruz. Ertesi sezon yollamaya çalışacağımız adam sayısı artıyor. Avrupa'da falan da değiliz. Bu 4 herif Süper Lig'i götüremeyecekse ohoho
Nereye gönderiyon ahbap hiçbiri gitmiyor kiacayip kötü kadro mühendisliği yapıldı yıllardır, oyuncu alıyoruz alıyoruz hala bir sürü transfere ihtiyaç var. pva yı gönderip yerine daha genç bir yabancı sol bek montelersek iyi bir değişiklik olur kanımca. bizimkiler idare etmekten ziyade iddialı ve güçlü bir takım kurmanın peşinde gibi
pva bonservissiz geldiği için bonservissiz de salınabilir. ismi sebebiyle arap takımları falan alabilir benceNereye gönderiyon ahbap hiçbiri gitmiyor ki
net 1.9 maaş alıyor . imza parası ilk senesinde 950k diye açıklamışlardı. tek seferlik birşeydir o umarımElimizde 2. 750 alan pva, yeni aldığımız Kazımcan ve kullanmadığımız Ömer ve Taşdemir varken niye sol bek alıyoruz ki? Her aksayan bölgeyi transferle çözmeye çalışıyoruz. Ertesi sezon yollamaya çalışacağımız adam sayısı artıyor. Avrupa'da falan da değiliz. Bu 4 herif Süper Lig'i götüremeyecekse ohoho
Edit: pva 2.750 olmayabilir ama imza paradıyla 2.500 falandı diye hatırlıyom
PVA 1.9 alıyor.Elimizde 2. 750 alan pva, yeni aldığımız Kazımcan ve kullanmadığımız Ömer ve Taşdemir varken niye sol bek alıyoruz ki? Her aksayan bölgeyi transferle çözmeye çalışıyoruz. Ertesi sezon yollamaya çalışacağımız adam sayısı artıyor. Avrupa'da falan da değiliz. Bu 4 herif Süper Lig'i götüremeyecekse ohoho
Edit: pva 2.750 olmayabilir ama imza paradıyla 2.500 falandı diye hatırlıyom
Cica'ya bak beaDübüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür
![]()
edit: gomis sola park etmiş
2 senelik en az 4 milyon alacağı var. Araplar vermez bu parayı sol beke.pva bonservissiz geldiği için bonservissiz de salınabilir. ismi sebebiyle arap takımları falan alabilir bence
Ewt yanlış söyledim. İmza parasıyla 2.3 ediyorPVA 1.9 alıyor.
Dediğin istatistikleri bende gördüm Renktaş ama onlar oyunun şuta dönüşmesi üzerinden vermişler .Başka sorunumuz var derken onlardan bahsediyorum zaten , istatistik olarak dediklerin yanlış olduğunu hatırladığımı söyledim bulursam atarım.
İmza parası 1 kerelik 950 bin euro idi o verilmiştir zaten.2 senelik en az 4 milyon alacağı var. Araplar vermez bu parayı sol beke.
Ewt yanlış söyledim. İmza parasıyla 2.3 ediyor