Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde 2. 750 alan pva, yeni aldığımız Kazımcan ve kullanmadığımız Ömer ve Taşdemir varken niye sol bek alıyoruz ki? Her aksayan bölgeyi transferle çözmeye çalışıyoruz. Ertesi sezon yollamaya çalışacağımız adam sayısı artıyor. Avrupa'da falan da değiliz. Bu 4 herif Süper Lig'i götüremeyecekse ohoho

Edit: pva 2.750 olmayabilir ama imza paradıyla 2.500 falandı diye hatırlıyom

Elimizde 2. 750 alan pva, yeni aldığımız Kazımcan ve kullanmadığımız Ömer ve Taşdemir varken niye sol bek alıyoruz ki? Her aksayan bölgeyi transferle çözmeye çalışıyoruz. Ertesi sezon yollamaya çalışacağımız adam sayısı artıyor. Avrupa'da falan da değiliz. Bu 4 herif Süper Lig'i götüremeyecekse ohoho
acayip kötü kadro mühendisliği yapıldı yıllardır, oyuncu alıyoruz alıyoruz hala bir sürü transfere ihtiyaç var. pva yı gönderip yerine daha genç bir yabancı sol bek montelersek iyi bir değişiklik olur kanımca. bizimkiler idare etmekten ziyade iddialı ve güçlü bir takım kurmanın peşinde gibi

acayip kötü kadro mühendisliği yapıldı yıllardır, oyuncu alıyoruz alıyoruz hala bir sürü transfere ihtiyaç var. pva yı gönderip yerine daha genç bir yabancı sol bek montelersek iyi bir değişiklik olur kanımca. bizimkiler idare etmekten ziyade iddialı ve güçlü bir takım kurmanın peşinde gibi
Nereye gönderiyon ahbap hiçbiri gitmiyor ki

net 1.9 maaş alıyor . imza parası ilk senesinde 950k diye açıklamışlardı. tek seferlik birşeydir o umarım

PVA 1.9 alıyor.

Dübüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür

Fa2chnMWQAAERNG

edit: gomis sola park etmiş
Cica'ya bak bea

Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor

Son düzenleme:
Hem kanat hem 10 numara oynayacak bir oyuncu, bir de net kaliteli santrforla transfer sezonunu kapatmalıyız obezliğe gerek yok. Luyindama yedek stoper olarak, PvA as sol bek olarak bu lig için yeterli. Muhtemelen TS maçı sonrasına kadar gelişme olmaz biraz daha bekleyeceğiz.

Başka sorunumuz var derken onlardan bahsediyorum zaten , istatistik olarak dediklerin yanlış olduğunu hatırladığımı söyledim bulursam atarım.
Dediğin istatistikleri bende gördüm Renktaş ama onlar oyunun şuta dönüşmesi üzerinden vermişler .

Ceza sahası içinde etkin olamıyoruz bunun çaresi bulunmalı
İkimizde aynı kapıya çıkıyoruz aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt