Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.623
- 90.220
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..sana bir şeyler olmuş
Daha bi kaç ay önce gondermek için klüp arıyorduk şimdi transfer teklifleri geliyor, biz futbolcuları çok çabuk harcıyoruz aynısını cicaldau ve morutan için de yaptık ya oynatın son dakikalarda oyuna girsinler bak nsl teklifler geliyorUzaaaa
Kim diyor bunu?Omara kör yakistirmasi güzel olmamis arkadaslar
Yok öyle biseyfb zajc gönderip evandere salça olcakmış
Kaleciler show yapıyo ama bizim oyucular bütün şutları üzerlerine vurdukları içinBize karşı kaleciler de şov yapıyo öyle de bi faktör var.Gene de fenerin bize göre 6 kat daha iyi bitirmesi kabul edilebilir bi şey değil
Kesinlikle katılıyorum.Omar 3 mac arka arkaya 90dk oynamisligi yok, vasat bir adam. Goz sakatligi disinda bu.
Boeyi satmak ahmakliktir.
Duyum mu var renktas?
Adam gayet iyi yaBoeyin birden kiymete binmesinin aciklamasi...?
satin gitsin yahu, vitaminsiz herifin teki.
gol pozisyonuna göre mi degerlendiriyosun baska şeye göre mi söylediklerini bilmiyorum.mevzu gol pozisyonuysa ama fbnin adandemirspor macında tek net pozisyonu var.o da 2.yarı emre mor ile.goller nasıl olmuş belli.tam da o yüzden diyorum ya
verimli ve etkili bir hücum performansımız yok
bu konuda fener bjk ve tsden gerideyiz
attığımız şut sayılarının yakın olması üzerinden yapılacak bu istatistik okuması yanıştır
Arap kardeşlerime selam ederim üstadSuudi Arabistanın başkenti Cidde'den slmlar bu arada
Arap kardeşlerime selam ederim üstad