Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey €4m + €1m + 15% hayirli olsun yeni sahibine

Elabdellaoui fesih

Dubois - Ali Turap. Ali Turap rezerv maclarinda cok iyi oynamis diyolar. Zaten hazirlik kampinda da baya iyiydi

Ha belki U-21 kontanjanindan bir adam da alirsin oraya, ama yeter her turlu

tam da o yüzden diyorum ya

verimli ve etkili bir hücum performansımız yok

bu konuda fener bjk ve tsden gerideyiz

attığımız şut sayılarının yakın olması üzerinden yapılacak bu istatistik okuması yanıştır
gol pozisyonuna göre mi degerlendiriyosun baska şeye göre mi söylediklerini bilmiyorum.mevzu gol pozisyonuysa ama fbnin adandemirspor macında tek net pozisyonu var.o da 2.yarı emre mor ile.goller nasıl olmuş belli.

penaltı,rakip hatası,rakipten seken top ve bir mükemmel şut

kasımpaşa macını geçiyorum direkt.yok hükmünde benim için.

ümraniye macında Fenerbahçe - HangiKredi Ümraniyespor

ümraniyenin daha net pozisyonları var..fb yine 1 penaltı,ofsayt mı değil mi tartısılır bi kontaatak golü.yine rakipten seken top sonrası girilen bir net pozisyon 2.yarı,ve yine rakipten seken top fenerlinin önüne düşüyo ve gol oluyor.baska hiçbişey yok.organize atak yok,rakip hata yaparsa pozisyona giren bi leş camia

kasımpaşa maçını cıkardıgında bunlardan geride falan değiliz.son maç ümraniyeye karsı sadece ilkyarıda 3 net pozisyon kactı,2.yarı kaçanları saymıyorum bile.ilk 3 haftada 4 şutumuz direkten döndü.giresun macında kaçan 4 net pozisyon var.1 direkten dönen top.antalya macında sadece yunusun 2 asisti yenmiş,verilmeyen 1 penaltı var.keremin şut direkten dönmüş.

bjknin kayseri macında pozisyonu yok.alanya macında alanya hocasının 3-5-2si yüzünden bolca savunma arkası top attılar ama 1 korner,1 şut ve 1 tartısılır penaltı var.2.yarı pozisyon yok

karagümrük maçında karagumrugun sahaya dizilişi,savunmadaki rezaleti ortada.hocaları da pirlo zaten

Reguilon anca 1 Eylul'den sonra olur ama o zaman bile olmaz bence. Herif Brighton'i falan reddetti. Milli takim kadrosuna tekrar girebilmek icin secici davraniyor gidecegi yer konusunda. Bakti olmuyor son gunlerde yakin zamanda ilgilenen takimlardan biri alir.

Brighton disinda Sevilla, Fiorentina, Barcelona, Juve, Lazio ve Nottingham Forest da adamla ilgileniyor.

Bu arada yaklasik net €2.4m maasi var. Kiralama teklifi yapanlar da bu maasin tamamini odemek istemiyor. Zorunlu opsiyon koydurmak da istemiyorlar. O yuzden Tottenham da son gunu bekler.

Ha olursa inanilmaz olur cunku Reguilon net sekilde top seviye oyuncusu. Zaten Tottenham'da ilk doneminde harikaydi hatta Tottenhamlilar korkuyodu Real Madrid buy-back opsiyonunu kullanacak diye. Ama iste Tottenham uclu savunmaya donunce bu adam kanat bekte yapamadi, tam dortlu savunma sol beki. Harika teknik bir bek muthis olur alirsak. Satin alma ihtimalimiz yok ama kiralayabiliriz, opsiyon €15-20m falan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt