Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier ligde 3 maçlık geri kalan bölümde forma şansı bulamayan ve kadroya alınmayan hücum adamları şunlar

Aralarından birini çekebiliriz 1 eylülden sonra

Reis Nelsson, Nicolas Pepe, El Ghazi, Batshuayi, Hudson Odoi,

Premier ligde 3 maçlık geri kalan bölümde forma şansı bulamayan ve kadroya alınmayan hücum adamları şunlar

Batshuayi düşünülebilir bence.

Ya sağ bek alternatifimiz Boey ve Omar. Omar çok kötü, kaldı elde sadece Boey. Gönderdin kimi alcan oraya. Ali oynayacak seviyede mi kimse bilmeden kadroya yazıyo koyalım oynasın vs. Sonra kötü oynadığında başlayacaklar Okan hoca niye boey i gönderdin Ali de kim.. Sen bu adamın ilk 11 kaldıramayacağını goremedin mi diye.
Ali direk oynayabilcek seviyede olsa Giresun ve Ümraniye maçlarında hoca neden kamp gormemis Boey i oynatsin. Bu adamlarla bütün hafta beraber olan hoca görüyor yani. Demekki henüz bunu kaldiracak seviyede değil Ali Turalp. Biraz yorum yaparken mantıkli davranmak lazım.

Reguilon anca 1 Eylul'den sonra olur ama o zaman bile olmaz bence. Herif Brighton'i falan reddetti. Milli takim kadrosuna tekrar girebilmek icin secici davraniyor gidecegi yer konusunda. Bakti olmuyor son gunlerde yakin zamanda ilgilenen takimlardan biri alir.

Brighton disinda Sevilla, Fiorentina, Barcelona, Juve, Lazio ve Nottingham Forest da adamla ilgileniyor.

Bu arada yaklasik net €2.4m maasi var. Kiralama teklifi yapanlar da bu maasin tamamini odemek istemiyor. Zorunlu opsiyon koydurmak da istemiyorlar. O yuzden Tottenham da son gunu bekler.

Ha olursa inanilmaz olur cunku Reguilon net sekilde top seviye oyuncusu. Zaten Tottenham'da ilk doneminde harikaydi hatta Tottenhamlilar korkuyodu Real Madrid buy-back opsiyonunu kullanacak diye. Ama iste Tottenham uclu savunmaya donunce bu adam kanat bekte yapamadi, tam dortlu savunma sol beki. Harika teknik bir bek muthis olur alirsak. Satin alma ihtimalimiz yok ama kiralayabiliriz, opsiyon €15-20m falan olur.
Yaz kampi gecirmemis , bilemiyorum. Fizik durumu yetersiz diyorlar bunun hazir olmasi Ekim ayini bulur. Bence suan boyle bir transfer gereksiz.

Nelson sakat
Pepe Nice'te
El Ghazi is yapmaz
Batshuayi olabilir
Hudson-Odoi Leverkusen'de

Ya sağ bek alternatifimiz Boey ve Omar. Omar çok kötü, kaldı elde sadece Boey. Gönderdin kimi alcan oraya. Ali oynayacak seviyede mi kimse bilmeden kadroya yazıyo koyalım oynasın vs. Sonra kötü oynadığında başlayacaklar Okan hoca niye boey i gönderdin Ali de kim.. Sen bu adamın ilk 11 kaldıramayacağını goremedin mi diye.
Ali direk oynayabilcek seviyede olsa Giresun ve Ümraniye maçlarında hoca neden kamp gormemis Boey i oynatsin. Bu adamlarla bütün hafta beraber olan hoca görüyor yani. Demekki henüz bunu kaldiracak seviyede değil Ali Turalp. Biraz yorum yaparken mantıkli davranmak lazım.
Milli takimlaydi Ali Turap Giresun ve Umraniye maclarinda. Ilk macta kendi de soyledi mac zor diye oynatmadim dedi

Yaz kampi gecirmemis , bilemiyorum. Fizik durumu yetersiz diyorlar bunun hazir olmasi Ekim ayini bulur. Bence suan boyle bir transfer gereksiz.
Ya Torreira da kampa alinmadi Arsenal tarafindan hatta ekstra izin de kullandirildi ama bireysel calismalar da yaptirildi. Tottenham da yollamak istedigi adamlari rezervlerle falan ya da salonda vs. calistiriyodur. Tabii match fitness ayri bir sey ama orasi PL orada spor bilimi uzmanlari hallediyor bu isleri. Ingiltere'den kadro disi kalmis adamin hazir gelmemesi sadece Feghouli gibi ben sakatim diyip antrenmana bile cikmamis adam alirsan olur

Ya Torreira da kampa alinmadi Arsenal tarafindan hatta ekstra izin de kullandirildi ama bireysel calismalar da yaptirildi. Tottenham da yollamak istedigi adamlari rezervlerle falan ya da salonda vs. calistiriyodur. Tabii match fitness ayri bir sey ama orasi PL orada spor bilimi uzmanlari hallediyor bu isleri. Ingiltere'den kadro disi kalmis adamin hazir gelmemesi sadece Feghouli gibi ben sakatim diyip antrenmana bile cikmamis adam alirsan olur
Sadece o degil. Sakatliklar da yasadi gecen sezon. Ondan sonra toparlayamamis kendisini. Bunun ustune yaz kampi da yapmayinca ekstra problem gibi gozukuyor. Aldigi maas da problem bizde PvA varken boyle bir transfer hamlesi yapilmasini beklemiyorum.

Boey savunma ve atletizm disinda bir seyi beceremiyor. Savunmada da hizli guclu adamlara karsi iyi ama teknigi iyi herifler tarafindan hadim edilme ihtimali cok yuksek Gacha bile nefesi tukenene kadar maymun etti herifi. Hucumda sifira sifir elde var sifir bir adam GS'de yeri yok boyle beklerin

Milli takimlaydi Ali Turap Giresun ve Umraniye maclarinda. Ilk macta kendi de soyledi mac zor diye oynatmadim dedi
Yani iyimi kötü mü yeterli mi yetersiz mi bilmiyoruz. Sonuç olarak sürekli hoca tarafından izleniyor. Yeterli görüldüğünde kadroya alınır bunu onunla beraber aylardır antrenman yapan çalıştıran hocası bizden iyi bilir. Direk Boey i gönder demek çok saçma. Boey konusunda da şunu diyim. Ofansif olarak belki çok iyi bir bek değil ama defansif olarak gayet yeterli ve faydalı. Dubois i gayet güzel yedekler. Ne zararı var 1m aldığın düşük ücret verdiğin adamı göndermeye. Yerini doldurmadan hoca da kimseyi göndermez zaten. O kadar aptal olduğunu düşünmüyorum

boey geçen seneye göre iyi. dubois'in sakatlık durumu göz önüne alındığında kalması daha doğru

Boey savunma ve atletizm disinda bir seyi beceremiyor. Savunmada da hizli guclu adamlara karsi iyi ama teknigi iyi herifler tarafindan hadim edilme ihtimali cok yuksek Gacha bile nefesi tukenene kadar maymun etti herifi. Hucumda sifira sifir elde var sifir bir adam GS'de yeri yok boyle beklerin
Antu'ya alalim seni

Kimi alcan peki oraya? Omar kötü. Dubois sakat kim gelsin yedek beklesin istiyosun. Gerçi senin prensin Osai dir muhtemelen. Sen fenerli değilsen hicbir şey bilmiyorum. Bu adamı lütfen artık atın. Geçen günkü fener hakem guzellemelerinden sonra amacını açıkça belli ediyo. Alın size sızmış bir kuş şuna yemini verip atın tekmeyi artık.

bu hafta trezeguet e karşı ne yapar dersin?

Sen istiyor 21 yaş marcelo vereceksin o zaman 55 milyon Euro

Sadece o degil. Sakatliklar da yasadi gecen sezon. Ondan sonra toparlayamamis kendisini. Bunun ustune yaz kampi da yapmayinca ekstra problem gibi gozukuyor. Aldigi maas da problem bizde PvA varken boyle bir transfer hamlesi yapilmasini beklemiyorum.
Gecen sene sakatliklar falan yasamadi bir "sakatlik" yasadi onda da Mayis ayinda full oynamadi ama o noktada zaten yedek kalmisti. Yalandan bir sakatlikti bence yani ki yalan olmasa bile 3-4 haftalik sakatlik bu kadar etkilemez etmeyin eylemeyin

PvA gitmezse bence de cok mantiksiz. Zaten ben genel olarak PvA'yi yollamadan sol bek bakmalarini anlamis degilim yedek sol beke €2m vermek müsrifçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt