- 26 Kasım 2012
- 185.499
- 257.977
- 5.998
Siriki dembele blowtaşta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri şuna fener'in en son 2008 yılında CL'ye katıldığını söylesin.
.Nevzat : Depay , Hazard , Icardi hepsini alip rekabete sokma fikri guc kazandi.
Biri şuna fener'in en son 2008 yılında CL'ye katıldığını söylesin.
Teenage mutant ninja turtles gibi bir hikaye.. transferler gelmesi lazimevet matrix 4 tırt olmuş.filmin basından falso veriyor zaten.
ben olsam şöyle bişey yapardım.neo ruyasında ajanlar tarafından kovalanırken,birden kapı çalar ve uyanır.kapıda ajan smithin genc versiyonları vardır.neo camdan atlar,ölmez.ajanlar hemen aşagı iner,neo bi rögar kapagını açıp yer altına iner.burda ajanlarla çarpışırken birden suya düşer fareler içindeki.ve geçiş yaşar asıl dünyaya.bu şekil
Ekli dosyayı görüntüle 175084
İcardi gibi bir forvet zaten lazım ama Depay ve Hazard nereye aliyosun abi. Bunun olmasi için hazardin 1m a filan gelmesi lazım ki Depay buraya geleceğine ihtimal dahi vermiyorumNevzat : Depay , Hazard , Icardi hepsini alip rekabete sokma fikri guc kazandi.
gelir mi?İcardi gibi bir forvet zaten lazım ama Depay ve Hazard nereye aliyosun abi. Bunun olmasi için hazardin 1m a filan gelmesi lazım.
ben cok seviyom bilim kurgu ama aksiyon şart.13.katı izledin mi abi,o da aynı yıl sürüldü gibi.frekans filmi vardır 2000 yapımı.çok şahane şeyelr var 99-2000 film konusunda zirvedir.6.his,the gift vsTeenage mutant ninja turtles gibi bir hikaye.. transferler gelmesi lazim
nöbetimi sabote ettigin söyleniyorben cok seviyom bilim kurgu ama aksiyon şart.13.katı izledin mi abi,o da aynı yıl sürüldü gibi.frekans filmi vardır 2000 yapımı.çok şahane şeyelr var 99-2000 film konusunda zirvedir.6.his,the gift vs
durugörü,zaman temalı birçok konuda harikulade yapımlar
evet matrix 4 tırt olmuş.filmin basından falso veriyor zaten.
ben olsam şöyle bişey yapardım.neo ruyasında ajanlar tarafından kovalanırken,birden kapı çalar ve uyanır.kapıda ajan smithin genc versiyonları vardır.neo camdan atlar,ölmez.ajanlar hemen aşagı iner,neo bi rögar kapagını açıp yer altına iner.burda ajanlarla çarpışırken birden suya düşer fareler içindeki.ve geçiş yaşar asıl dünyaya.bu şekil
Ekli dosyayı görüntüle 175084
Tek bir koşulda gelebilir. Ama yazmiycamgelir mi?