Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet matrix 4 tırt olmuş.filmin basından falso veriyor zaten.

ben olsam şöyle bişey yapardım.neo ruyasında ajanlar tarafından kovalanırken,birden kapı çalar ve uyanır.kapıda ajan smithin genc versiyonları vardır.neo camdan atlar,ölmez.ajanlar hemen aşagı iner,neo bi rögar kapagını açıp yer altına iner.burda ajanlarla çarpışırken birden suya düşer fareler içindeki.ve geçiş yaşar asıl dünyaya.bu şekil

1661345115172.png

ben olsam şöyle bişey yapardım.neo ruyasında ajanlar tarafından kovalanırken,birden kapı çalar ve uyanır.kapıda ajan smithin genc versiyonları vardır.neo camdan atlar,ölmez.ajanlar hemen aşagı iner,neo bi rögar kapagını açıp yer altına iner.burda ajanlarla çarpışırken birden suya düşer fareler içindeki.ve geçiş yaşar asıl dünyaya.bu şekil

Ekli dosyayı görüntüle 175084
Teenage mutant ninja turtles gibi bir hikaye.. transferler gelmesi lazim

Teenage mutant ninja turtles gibi bir hikaye.. transferler gelmesi lazim
ben cok seviyom bilim kurgu ama aksiyon şart.13.katı izledin mi abi,o da aynı yıl sürüldü gibi.frekans filmi vardır 2000 yapımı.çok şahane şeyelr var 99-2000 film konusunda zirvedir.6.his,the gift vs

durugörü,zaman temalı birçok konuda harikulade yapımlar

ben cok seviyom bilim kurgu ama aksiyon şart.13.katı izledin mi abi,o da aynı yıl sürüldü gibi.frekans filmi vardır 2000 yapımı.çok şahane şeyelr var 99-2000 film konusunda zirvedir.6.his,the gift vs

durugörü,zaman temalı birçok konuda harikulade yapımlar
nöbetimi sabote ettigin söyleniyor

Ekli dosyayı görüntüle 175084

filimde doğru yapılmış tek bişey yok tam bir şerefsizlik ürünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt