Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.654
- 20.660
- 1.848
hazard büyük futbolcu ama salmış havası var adamda. bize hırslı, kazanma isteği olan birileri lazım. doymuş adamları geçelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sprinter mi?Takımı kafamda oturtamıyorum maalesef bize dribblingi olan hızlı birisi lazım.
hazardTakımı kafamda oturtamıyorum maalesef bize dribblingi olan hızlı birisi lazım.
İcardi falan iyi oyuncu ama tarz olarak bizde bu tarz oyuncu var zaten. Bize topla mesafe kat edebilen bir forvet ve ve driplingi olan kanat -10 oynayabilen bir isim lazım. Harit bir yere gitmedi hala o yüzden tekrar gündeme gelebilir diye düşünüyorum. Forvet olarak aklıma bir isim gelmiyor şahsen. Mertens bu yüzden kafama oturmuyordu benim ben oraya Vlasic, Almiron gibi biri olur diye düşünmüştüm fizik olarakta daha diri olacak biri.Takımı kafamda oturtamıyorum maalesef bize dribblingi olan hızlı birisi lazım.
Almiron ilk 11 oynuyor Vlasic de zor.İcardi falan iyi oyuncu ama tarz olarak bizde bu tarz oyuncu var zaten. Bize topla mesafe kat edebilen bir forvet ve ve driplingi olan kanat -10 oynayabilen bir isim lazım. Harit bir yere gitmedi hala o yüzden tekrar gündeme gelebilir diye düşünüyorum. Forvet olarak aklıma bir isim gelmiyor şahsen. Mertens bu yüzden kafama oturmuyordu benim ben oraya Vlasic, Almiron gibi biri olur diye düşünmüştüm fizik olarakta daha diri olacak biri.
Aston Villa'dan bekliyorum. Aldıkları stoper sezonu kapattı gibi ve Nelsson bize geldiği sezon onlara gidecekti sonra parayı başka yere yatırmayı seçtiler diye aklımda kalmış yani daha önceden de takip ettikleri oyuncu olduğu için Nelsson'u alma ihtimalleri yüksek geliyor bana.Newcastle cosmus. Isak zu Newcastle. 70+5 milyonmus bonservis. Ingilizler son günlerde iyi para harcar. Nelsson icin biri gerip parayi basarsa sasirmam.
Dele Alli Gedson Josef bizim orta sahadan iyi kabul edelim.Keşke Delle Ali yi alsaydık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke Delle Ali yi alsaydık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten Vlasic İtalya'ya gitti de o zaman bunların isimleri çıkıyordu ben de Mertens yerine bu tarz biri kadroya daha tam oturur diye düşünüyordum şahsen. Harit gelebilir gibi şimdi hem kanat hem 10 gibi ki haberler kanat olacak ismin 10 özellikli olmasını istediğini yazıyorlar driplingi de kuvvetli Harit'in bir yere de gidemedi hem Schalke hem de kendisinin istekleri düşmüş olabilir.Almiron ilk 11 oynuyor Vlasic de zor.
DeğilDele Alli Gedson Josef bizim orta sahadan iyi kabul edelim.
O maaşı bırakmaz reis, zor gibi.Zaten Vlasic İtalya'ya gitti de o zaman bunların isimleri çıkıyordu ben de Mertens yerine bu tarz biri kadroya daha tam oturur diye düşünüyordum şahsen. Harit gelebilir gibi şimdi hem kanat hem 10 gibi ki haberler kanat olacak ismin 10 özellikli olmasını istediğini yazıyorlar driplingi de kuvvetli Harit'in bir yere de gidemedi hem Schalke hem de kendisinin istekleri düşmüş olabilir.
senin akil sagligin yerinde mi?Dele Alli Gedson Josef bizim orta sahadan iyi kabul edelim.