Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazard olsa çok iyi olur sakatlık problemi olmasa Hazardi cümle içinde kuramazdik

Ne alaka yav adamların akıllı bir defansif orta sahası yok top kullanacak, Siopisle falan olmayacağının farkındalar.

Gbamin müthiş topçu zaten, sakatlık sorunu olmasa ben de isterdim.

yok kötü topçu değil zaten, sakatlık muhabbeti var bi 3 sezondur piyasada yok. biz alsak muhtemelen sövülüyordu şuan yönetime. şöyle bi kadrolarına baktığım zaman visca-hamsik'te sakat olmasa bence şişik bi kadroları var. CL'de de bi iddiaları yok, CL'deler diye bu transfrleri yapıyorlar desem, zannetmiyorum Avcı'nın öyle bir hedefi olduğunu lig harici. bence bu 3 yerli muhabbeti falan kalkacak, bir şey olacak. ha bu sezon mu olur ilerleyn zamanda mı muamma. yoksa bardhi-bakasetas-abdül-gbamin-siopis-dorukhan sadece şunları bile ele aldığında diğer oyunculardan bağımsız, bence bu sınır kalkar, değişir bir şey olur.

Ayda 30 bbin tl maas kazanip

Haber olarak gs forvet alacak yapmak muthis is ya

Birde unlu oluyorsun
Ustune bedavaya ulke ulke geziyorsun
Ustune menajerlerden yalan haber icin 1000 dolar bahsis aliyorsun

Suanki aklim olsa gsye muhabir olurdum

Ayda 30 bbin tl maas kazanip

Haber olarak gs forvet alacak yapmak muthis is ya

Birde unlu oluyorsun
Ustune bedavaya ulke ulke geziyorsun
Ustune menajerlerden yalan haber icin 1000 dolar bahsis aliyorsun

Suanki aklim olsa gsye muhabir olurdum
Bunun bir ust versiyonu galatasaray transfer yapacak haberi. Bunu da genelde serhan türk yapiyor adam isim vermeden galatasaray trasfer yapicak diye diye trasnfer sezonunu geciriyor.

Yüz tane oyuncuyla görüsüp kimse ile anlasamayacagiz belli. Önceligimiz baska forvetlermis onlara agirlik vermisiz

Yüz tane oyuncuyla görüsüp kimse ile anlasamayacagiz belli. Önceligimiz baska forvetlermis onlara agirlik vermisiz

Bu iti tokatlayasım geldi yine. Atmayın abi şunu. Kadro tamam işte. 1-8 Eylül arası 3-4 takviye daha yapılacak. 10 milyon alan Icardi hemen bitmiyor diye de söylenmezsiniz yahu.

Yazmiyim diyorum ama mecbur bırakıyorlar.subatta nerdeyse adanademire gelecekti dele alli.adana baskani acikladi.dustugu durumu anlayacak kapasite yok mu gercekten?everton icinde,dele alli icinde hava hos yani.ortada bi transfer basarisi yok.herif menajer onerisi.konya kabul etse konyaya gelecek.3 senedir de ortada yok.hic bi hocayi dinlememis,ama bjkde ismaili dinleyip tarih yazacak.yazar.bekle.

3 oyuncu alınacak olarak düşünürsek toplam maaşları net 3-3,5m u geçmemeli.

Josef sakat,buyuk ihtimallede sakatlik sorunlari devam edecek yasindan ve yazin yazdigim baska nedenlerden. Gedson su an icin bisey oynamıyor.dele alli futbolu unutmuş.su an bjkde en iyisi salih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt