Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.945
- 5.541
- 1.983
Hazard olsa çok iyi olur sakatlık problemi olmasa Hazardi cümle içinde kuramazdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ortasahada kimler var biliyor musun?Dele Alli Gedson Josef bizim orta sahadan iyi kabul edelim.
Neresi iyi, josef artik sikca sakatlanicak yasa girdi. Gedsona zaten overratedin babasi. Dele alli eski formunu bulur mu muama.Dele Alli Gedson Josef bizim orta sahadan iyi kabul edelim.
Ne alaka yav adamların akıllı bir defansif orta sahası yok top kullanacak, Siopisle falan olmayacağının farkındalar.
Gbamin müthiş topçu zaten, sakatlık sorunu olmasa ben de isterdim.
Bunun bir ust versiyonu galatasaray transfer yapacak haberi. Bunu da genelde serhan türk yapiyor adam isim vermeden galatasaray trasfer yapicak diye diye trasnfer sezonunu geciriyor.Ayda 30 bbin tl maas kazanip
Haber olarak gs forvet alacak yapmak muthis is ya
Birde unlu oluyorsun
Ustune bedavaya ulke ulke geziyorsun
Ustune menajerlerden yalan haber icin 1000 dolar bahsis aliyorsun
Suanki aklim olsa gsye muhabir olurdum
Nevzat hatunu karsısında görünce gaza geliyor herhalde o yüzden ciddiye almayalım.Nevzat : Depay , Hazard , Icardi hepsini alip rekabete sokma fikri guc kazandi.
Bizim ortasahada saglam bi 10 no olsun, avrupadaki takimlara kök söktürür. Simdilik mertens var 10 no ligi rahat götürür.Bizim ortasahada kimler var biliyor musun?
30bin mi...Ayda 30 bbin tl maas kazanip
Haber olarak gs forvet alacak yapmak muthis is ya
Birde unlu oluyorsun
Ustune bedavaya ulke ulke geziyorsun
Ustune menajerlerden yalan haber icin 1000 dolar bahsis aliyorsun
Suanki aklim olsa gsye muhabir olurdum
Yüz tane oyuncuyla görüsüp kimse ile anlasamayacagiz belli. Önceligimiz baska forvetlermis onlara agirlik vermisiz
Kaynak iyi değil gibi ama
Yüz tane oyuncuyla görüsüp kimse ile anlasamayacagiz belli. Önceligimiz baska forvetlermis onlara agirlik vermisiz
Rakiplere sokma fikri guc kazandi diye okudumNevzat : Depay , Hazard , Icardi hepsini alip rekabete sokma fikri guc kazandi.