Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de @Gökhan Sancak imzalı haberimiz var

@Ulaş Yiğit

Bak bakalim Di maria dan ne kazanmislar. Maasin 6 milyonunu gitsin diye odeyip, Icardi den gelecek 3 milyona mi kaldi psg? Def etmeye calisiyorlar cunku problem yaratiyor. Kiyaslaman eksik. Icardi kafasi, ozel hayati problemli bir adam. Kendini ispat erme pesinde, genc hizli biri lazim ileriye.
O mevzunun Messiyle doğrudan ilgisi var çünkü Maxi Lopezle arasındaki yakınlıktan dolayı en iyi döneminde bile milli takıma seçilemedi adam ayrıca Di Mariadan bir sey kazanmadilar sözleşmesi bitti ve PSG yenilemek istemedi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi gelirse performansı ne olur,okan hoca nasıl kullanır fikri olan var mı? hocanın aklında ki oyun planına uyar mı uymaz mı kestiremiyorum ben.

maaşın yarısını başka takımın ödemesine karşıyım. şimdi biz psg ile maç yapsak bu herif diyecek ki maaşımı psg ödüyor o halde psg için oynamalıyım. kendi kalesine gol atar.

Bende hatırlıyorum bunu ilk yazmıştı evet.
Ne diyor meali nedir?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
opsiyonsuz kiralama
%50 maaş

1661372927977.webp

Taraftarimiz nanay aga ne emmeye ne gommeye geliyolar .Allah bu takima yonetici gelenlere ve geleceklere sabir versin.Genc diyolar sabretmiyorlar 2veya 3 mac sonra adamlara demediklerini birakmiyorlar.Strateji degisiyor yildiz isimlere gidiliyor bu seferde genc lazim muhabetleri yapiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt