Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.698
- 23.065
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende hatırlıyorum bunu ilk yazmıştı evet.torreira haberini ilk yazan buydu
O mevzunun Messiyle doğrudan ilgisi var çünkü Maxi Lopezle arasındaki yakınlıktan dolayı en iyi döneminde bile milli takıma seçilemedi adam ayrıca Di Mariadan bir sey kazanmadilar sözleşmesi bitti ve PSG yenilemek istemediBak bakalim Di maria dan ne kazanmislar. Maasin 6 milyonunu gitsin diye odeyip, Icardi den gelecek 3 milyona mi kaldi psg? Def etmeye calisiyorlar cunku problem yaratiyor. Kiyaslaman eksik. Icardi kafasi, ozel hayati problemli bir adam. Kendini ispat erme pesinde, genc hizli biri lazim ileriye.
Korkudan yalan soyluyor tinerci ezik.Gökhan Dinç İcardi yi Okan Buruk a sordum , sistemime uymadığı icin istemediğini söyledi dedi . Ortası yok Ya yalan söylüyor Ya da dis basın etkileşim icin bizi kullanıyor . Bakalım kim patlatacak ?
Çok saçma mevzular abi kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez futbolcu olduğu için örnek olmak doğru davranmak zorunda değil bu profesyonel Spor hayatını etkiliyorsa o zaman ancak yargilanabilir onun dışında boş beleş şeylerHaklisin ama bu irz dusmani oldugu anlamina gelmez
Buymuş kendisi.
opsiyonsuz kiralamaBende hatırlıyorum bunu ilk yazmıştı evet.
Ne diyor meali nedir?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne demiş arkadaştorreira haberini ilk yazan buydu