Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gollerini seyrettim şimdi interde en elit olduğu zamanları adamı çok iyi beslemişler kişisel becerisi ile attığı toplamda 4 veya 5 gol vardır hep orta gol. Bizim sorunumuz forvet besleyememek değil mi ? İş yapar mı sizce ? Bize daha çok şöyle yırtıcı defansı aşırı derecede yoracak adam lazım değil mi ?
yanında ve arkasında en az 7 tane besleme potansiyelli adam var okan halletsin bir zahmet

avrupada olmamak çok kötü yav bizim açımızdan.. geçen sene avrupada iyiydik.. futbolcu motivasyonu ve pazarlaması açısından da çok büyük fırsat oluyordu. bizim için çok büyük kayıp.. maç sayısı da azaldı kötü oldu..

MAURO İCARDİ

italya seriada 121 gol -31 asist

şampiyonlar ligi 19 maçta 9 gol 1 asist

avrupa ligi 15 maç 6 gol 1 asist

kariyerinde toplamda 203 gol 43 asist

psg formasıyla

2020'de 34 maçta 20 gol 4 asist
2021'de 28 maç 13 gol 6 asist

2022de az şans buluyo ve 5 golü var

İcardi gollerini seyrettim şimdi interde en elit olduğu zamanları adamı çok iyi beslemişler kişisel becerisi ile attığı toplamda 4 veya 5 gol vardır hep orta gol. Bizim sorunumuz forvet besleyememek değil mi ? İş yapar mı sizce ? Bize daha çok şöyle yırtıcı defansı aşırı derecede yoracak adam lazım değil mi ?
demek ki adam dogru yerde durmasını biliyor. golcu içgüdüsü var. o da bir meziyet. tam bir ırz düşmanı.

burda bireysel golleri de var

Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw

Değişmesi gereken sadece TFF değil o yüzden balık baştan kokar diye boşuna dememişler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+ Hakemler de sağolsun, kişiliksiz korkaklar. Bu koç geldiğinden beridir ülke futbolu battı bitti, para yedirmediği it köpek kalmadı. Ülke futbolunum katilidir koç. kendi takımı yerlerde sürünüyor rezil rüsva, diğer takımların aşama kaydetmesine de izin vermiyor para yedirdiği rüşvet verdiği itleriyle.

1661377605085.webp

Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw

4 bile olabilir diye okumustum. Yani ilk turdan baslamaliyiz. Orda maclar bu sezon 05.07 baslamis ve bizim lig bu sene Mayisin sonunda bitiyor. Oyunculara o zaman en fazla 1-1,5 hafta tatil verebilirsin ve direk geri cagirmalisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt