Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanında ve arkasında en az 7 tane besleme potansiyelli adam var okan halletsin bir zahmetİcardi gollerini seyrettim şimdi interde en elit olduğu zamanları adamı çok iyi beslemişler kişisel becerisi ile attığı toplamda 4 veya 5 gol vardır hep orta gol. Bizim sorunumuz forvet besleyememek değil mi ? İş yapar mı sizce ? Bize daha çok şöyle yırtıcı defansı aşırı derecede yoracak adam lazım değil mi ?
demek ki adam dogru yerde durmasını biliyor. golcu içgüdüsü var. o da bir meziyet. tam bir ırz düşmanı.İcardi gollerini seyrettim şimdi interde en elit olduğu zamanları adamı çok iyi beslemişler kişisel becerisi ile attığı toplamda 4 veya 5 gol vardır hep orta gol. Bizim sorunumuz forvet besleyememek değil mi ? İş yapar mı sizce ? Bize daha çok şöyle yırtıcı defansı aşırı derecede yoracak adam lazım değil mi ?
Sence olur mu?Muslera
Dubois Nellson Bardakçı Kazımcan
Oliviera Torreira
Yunus Mertens Depay
İcardi
Of of olur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burda bireysel golleri de varİcardi gollerini seyrettim şimdi interde en elit olduğu zamanları adamı çok iyi beslemişler kişisel becerisi ile attığı toplamda 4 veya 5 gol vardır hep orta gol. Bizim sorunumuz forvet besleyememek değil mi ? İş yapar mı sizce ? Bize daha çok şöyle yırtıcı defansı aşırı derecede yoracak adam lazım değil mi ?
+ Hakemler de sağolsun, kişiliksiz korkaklar. Bu koç geldiğinden beridir ülke futbolu battı bitti, para yedirmediği it köpek kalmadı. Ülke futbolunum katilidir koç. kendi takımı yerlerde sürünüyor rezil rüsva, diğer takımların aşama kaydetmesine de izin vermiyor para yedirdiği rüşvet verdiği itleriyle.Değişmesi gereken sadece TFF değil o yüzden balık baştan kokar diye boşuna dememişler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MalYa Bigit Allahın delisi
Bende öyle duymuştum doğru sanırım. Avrupa da gruplara kalmak da artık bir başarı sayılacak.Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw
burda bireysel golleri de var
Hayla devam etsinler şikecilere göre kurallar çıkarmaya.Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw
3 eleme yine iyi. bir sıra daha düşersek sonraki sezon lig oynayacagız cl'ye gitmek için.Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw
herif cezasahası dısında şutlarla gol atmış.bu bireysel yetenek.cezasahası içinde bileklerini de kullanmıs gol atarkenBunlar da iyi bitiricilik olan golleri kesinlikle arkadasin istediği gibi bir oyuncu değil
olm jermaine jones'un bi üst modelini aldınız keriz parasıYa Bigit Allahın delisi
Önümüzdeki sezon trde sampiyon takim cl icin 3 eleme oynayacak diyor hakan gundogar
Dogru mu bu yaw