- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
10 numara ama defansif kabiliyeti de var.merkez ortasahada oynuyo gibi.oliveira yerine bazen oyuna alabiliriz u21 kuralından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardiyi ilk kim Çıkardi?

Sponsorluk için dedi bunu.Dursun Özbek: "Sevgili Erden Timur'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyor. Galatasaray için daha iyisini bulmak amacıyla çalışıyoruz. Şu anda detay vermek istemiyorum. Kısa süre içinde görüşmeler hakkında detayları açıklayacağız."
trnafser için herhalde
Şimdi önüme düştü yine.
2012-2013 CL Çeyrek Finali yapan kadromuz Dany-Semih olmasa finali görebilirdi o sene CL'de.
------------------------Muslera------------------------
--Eboue----Semih
-----Dany
-----Riera
---
------Hamit---------Melo
--------Selçuk
------
------------------------Sneijder------------------------
--------------Burak-----------Drogba
--------------
Şurdan Semih-Dany çıkıp Marcao-Nelsson'u koysan geçen seneden çok ciddi finali alabilirdik.
Stadyum sponsorluğu için söyledi bunu sanırımDursun Özbek: "Sevgili Erden Timur'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyor. Galatasaray için daha iyisini bulmak amacıyla çalışıyoruz. Şu anda detay vermek istemiyorum. Kısa süre içinde görüşmeler hakkında detayları açıklayacağız."
trnafser için herhalde
trol mü yapıyorsunTransferin son gunube Ronaldoyu birakalim.Son gun Ronaldo gelsin
İcardi bitmeye yakın burdan anladığım belotti ilgilendik icardi işi olmaya başlayınca icardiye yöneldikDursun Özbek: "Sevgili Erden Timur'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyor. Galatasaray için daha iyisini bulmak amacıyla çalışıyoruz. Şu anda detay vermek istemiyorum. Kısa süre içinde görüşmeler hakkında detayları açıklayacağız."
trnafser için herhalde