Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara ama defansif kabiliyeti de var.merkez ortasahada oynuyo gibi.oliveira yerine bazen oyuna alabiliriz u21 kuralından

Şimdi önüme düştü yine.

2012-2013 CL Çeyrek Finali yapan kadromuz Dany-Semih olmasa finali görebilirdi o sene CL'de.

------------------------Muslera 🇺🇾------------------------

--Eboue 🇨🇮----Semih 🇹🇷-----Dany 🇨🇲-----Riera 🇪🇸---

------Hamit 🇹🇷---------Melo 🇧🇷--------Selçuk 🇹🇷------

------------------------Sneijder 🇳🇱------------------------

--------------Burak 🇹🇷-----------Drogba 🇨🇮--------------

Şurdan Semih-Dany çıkıp Marcao-Nelsson'u koysan geçen seneden çok ciddi finali alabilirdik.

Dursun Özbek: "Sevgili Erden Timur'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyor. Galatasaray için daha iyisini bulmak amacıyla çalışıyoruz. Şu anda detay vermek istemiyorum. Kısa süre içinde görüşmeler hakkında detayları açıklayacağız."

trnafser için herhalde

“Galatasaray’dan Toure konusunda yeni atak. Hala anlaşma yok ama görüşmeler devam ediyor.”

Dursun Özbek: "Sevgili Erden Timur'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyor. Galatasaray için daha iyisini bulmak amacıyla çalışıyoruz. Şu anda detay vermek istemiyorum. Kısa süre içinde görüşmeler hakkında detayları açıklayacağız."

trnafser için herhalde
Sponsorluk için dedi bunu.

Şimdi önüme düştü yine.

2012-2013 CL Çeyrek Finali yapan kadromuz Dany-Semih olmasa finali görebilirdi o sene CL'de.

------------------------Muslera 🇺🇾------------------------

--Eboue 🇨🇮----Semih 🇹🇷-----Dany 🇨🇲-----Riera 🇪🇸---

------Hamit 🇹🇷---------Melo 🇧🇷--------Selçuk 🇹🇷------

------------------------Sneijder 🇳🇱------------------------

--------------Burak 🇹🇷-----------Drogba 🇨🇮--------------

Şurdan Semih-Dany çıkıp Marcao-Nelsson'u koysan geçen seneden çok ciddi finali alabilirdik.

Hamitin bjk maci aklimdan hic cikmiyor ya
10 kisi kalmistik

Adam tek basina 5 kisilik oynamisti

Futbolda one man show pek gormeyiz o mac bildigin one man show

@Hasan Çam

Ahbert, sence Transfer islerinde Cenk Ergun olsaydi, aldigimiz adamlar gelebilirmiydi bu maliyetlerle.

trnafser için herhalde
Stadyum sponsorluğu için söyledi bunu sanırım

düşünülmeyen yerlileri oraya gönderip eyübün yükselmesini sağlayabiliriz. baskanı zaten zengin yasal olarak bir problem varsa gs de karsılayabilir. suanki mevcut kadroda iyi olmayıp oynadıkca kendini bulacağını düşündüğümüz oyuncuları değerlendirmek lazım. iki taraf için de win/win

bunlar futbolcu mu ortamcı mı ya, herifi giresun istiyor gitmiyor 2. lig takımına gidiyor sırf istanbul diye.

ömerden herhangi bir mantık kırıntısı beklenemezdi zaten

rezerv ligde kaç yasında oyuncular oynuyo diyenler için

fbde 20 yasındaki cagatay ve yine 20 yaslarındakı tiago cukur süre alıyor,17-18-19 yasındaki gençlerle.gecen hafta burak kapacakda süre buldu sonradan oyuna girip

besıktasda 21 yasındaki hasic ve 21 yasındaki oguzhan akgun süre alıyor

Galatasarayımızda genelde 17 yasındaki emirhan,beknaz,ali turap,hamza(gecen oynadı),jankat,baran,mehmet arslanboga,umut süre alıyor.gecen maç sadece stoperde emin ve metehanı kullandık

büyüklerden emre tasdemir ve 22 yasındaki atalay süre alıyor genelde.gecen barıs alperi oynattık

trnafser için herhalde
İcardi bitmeye yakın burdan anladığım belotti ilgilendik icardi işi olmaya başlayınca icardiye yöneldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt