- 1 Mayıs 2018
- 57.222
- 48.016
- 3.873
bi sus be .vid
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslm, Ömer bayram gitti diyolar, İcardi görüşmeler sürüyor diyorlar.S.a, gelen giden var mı?
Ömer bayram şişkosu gittiyse transfere gerek yokaslm, Ömer bayram gitti diyolar, İcardi görüşmeler sürüyor diyorlar.
Yunus Kerem kanatlarıyla şampiyon olunmaz olunmaz. Hızlı sptinter kanat almazlarsa bir çuval incir berbat olur.Fb ile bjk sampiyonluk icin kapisir tsde bi tik arkadan gelir guncel kadrolarla
Bizmi
Yunus..... Emre..... Kerem
...............Sefer
Ekli dosyayı görüntüle 175256
Ikisi de çok yerinde hamleler yapti. Biz özellikle Orta sahaya nokta atislar yaptik. Ama özellikle Sol bek ve kanat pozisyonlari konusunda endiseliyimBeşiktaş ve Fenerbahçe işi çözmüş görünüyor
fenerin kadro baya genisFb ile bjk sampiyonluk icin kapisir tsde bi tik arkadan gelir guncel kadrolarla
Bizmi
Yunus..... Emre..... Kerem
...............Sefer
Ekli dosyayı görüntüle 175256
antonio candreva isterim yakışırEngin bilgine bırakıyorum.
Nelson son dakika satılırsa yerli bir stoper olabilir başka ihtimal yok gibi.Düşünüyorum düşünüyorum şu 3 yerli işini çözemiyorum.Ya kaleye Okan ya da forvete Barış Alper'i koymak lazım.Diğer ikisi Abdülkerim+Kerem ve Yunus 'tan maksimum birisi.
fenerin kadro baya genis
jesus bocalamazsa sampiyon olurlar
bjk en baskili topu oynuyor ama kadroda alternatifi yok, weghorst yetersiz
Ben geçendeki yenilgimiz olduğunda ''2-3 hafta takımı takip etmem 2-3 hafta sonra gelir bakarım'' dedim 2-3 hafta ceza aldım.Eskiden daha kötüydü, millet boyna kavga ederdi, şu ara kavga gürültü yok, hakaret küfür falan olmuyor, şu ara millet kendi topçusuna küfürden, falan çok ceza alıyo galiba.
Tecrübeli değil, biraz daha pişmesi lazım gibi.antonio candreva isterim yakışır
kim yaptı bunu?Ben geçendeki yenilgimiz olduğunda ''2-3 hafta takımı takip etmem 2-3 hafta sonra gelir bakarım'' dedim 2-3 hafta ceza aldım.
Dediğini yapmışlar işteBen geçendeki yenilgimiz olduğunda ''2-3 hafta takımı takip etmem 2-3 hafta sonra gelir bakarım'' dedim 2-3 hafta ceza aldım.