Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb ile bjk sampiyonluk icin kapisir tsde bi tik arkadan gelir guncel kadrolarla
Bizmi

Yunus..... Emre..... Kerem
...............Sefer

EVUi1GTXgAQHGZq.webp

Düşünüyorum düşünüyorum şu 3 yerli işini çözemiyorum.Ya kaleye Okan ya da forvete Barış Alper'i koymak lazım.Diğer ikisi Abdülkerim+Kerem ve Yunus 'tan maksimum birisi.

icardi dengeleri bozar

seferovic ve gomis yeter forvet icin

dinamik genc brezilayli alinmali bunlarin yanina

Düşünüyorum düşünüyorum şu 3 yerli işini çözemiyorum.Ya kaleye Okan ya da forvete Barış Alper'i koymak lazım.Diğer ikisi Abdülkerim+Kerem ve Yunus 'tan maksimum birisi.
Nelson son dakika satılırsa yerli bir stoper olabilir başka ihtimal yok gibi.
Muslerayı yedek bırakmaz hoca.Sağ bek iki yabancı sol bek pva gitse bile yabancı bakılıyor.

Nelson son dakika satilir yerine 8milyon euroya kaan ayhan alinir
icardi gelmez umut bozok alinir 1.5m euro + imza parasina
kanata rodriges misali vasat bir oyuncu transfer eder kapatiriz

Fenerde yaratıcı orta saha ve hızlı kanat forvet bolluğu var.Bri çıkıyor biri giriyo biri formsuz diğeri götürüyor.Bu da formsuz hiçbir oyuncuya tahammül etmeme rahatlığını getiriyor.Biz alternatifsiz kanatlar alternatifsiz forvet ve yaratıcı orta saha eksikliğindeyiz.O yüzden biz ite kaka gideriz.Ha onlarında sıkıntısı herkes forma kavuşursa gruplaşma ile çökebilirler.

Eskiden daha kötüydü, millet boyna kavga ederdi, şu ara kavga gürültü yok, hakaret küfür falan olmuyor, şu ara millet kendi topçusuna küfürden, falan çok ceza alıyo galiba.
Ben geçendeki yenilgimiz olduğunda ''2-3 hafta takımı takip etmem 2-3 hafta sonra gelir bakarım'' dedim 2-3 hafta ceza aldım.

Torreiraya uzulurum ya

Keske daha iyi bir kadro ve hocayla bizde olsaydi

Podolski, kewell, baros, seri

Gibi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt