Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi videosu izleyeyim dedim. Video da izlediğim kadarı ile adam Jardel gibi son vuruş ustası. Jardel daha iyiydi falan gibi sözlere gerek yok. Sadece forvet yapısı için söylüyorum bunu. Bu ceza sahasında topla denk geldi mi tek vuruşları gayet başarılı. Sorun şurada ki o toplar ona gelecek mi? Bence gelir bir şekildi. Transferin gerçekleşmesini isterim çünkü farklı varyasyonlar her zaman iyidir. Mesela videoyu izlerken aklıma Seferoviç in Ümraniye maçındaki saçma pası geldi aklıma. Orada top İcardi'de olsa çok temiz bir vuruşla 5. dk dan skoru yakalardık diye düşünüyorum.

Gelecek mi bakalım, izleyip görelim.
Not: Seferoviç'in de iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Meziyetleri farklı. Atmaktan çok yanındakilere attırmayı beceren birisi olduğunu düşüüyorum.

Icardi buradan dönmez gibi duruyor sanki.
Bizim oyun tarzımıza uygun bir forvet. Umarım faydalı olur ve sezon sonunda da takımda kalır.

Icardi 31 ağustosa kadar majör liglerden teklif bekleyecek diye bir haber var ama doğruluğunu bilemem

Bu arada yerlilere hiç yönelmememiz skandal

Yunus abdül kerem kazimcan kilinc taylan

Bunlar yetmez

Kaan ayhan ve UBozok bitirilmelidir

İcardi-Seferovic kağıt üstünde çok iyi 4-4-2 forveti olur da çift forveti kaldırabilecek kenar oyuncularımız yok o sıkıntı.

İcardi videosu izleyeyim dedim. Video da izlediğim kadarı ile adam Jardel gibi son vuruş ustası. Jardel daha iyiydi falan gibi sözlere gerek yok. Sadece forvet yapısı için söylüyorum bunu. Bu ceza sahasında topla denk geldi mi tek vuruşları gayet başarılı. Sorun şurada ki o toplar ona gelecek mi? Bence gelir bir şekildi. Transferin gerçekleşmesini isterim çünkü farklı varyasyonlar her zaman iyidir. Mesela videoyu izlerken aklıma Seferoviç in Ümraniye maçındaki saçma pası geldi aklıma. Orada top İcardi'de olsa çok temiz bir vuruşla 5. dk dan skoru yakalardık diye düşünüyorum.

Gelecek mi bakalım, izleyip görelim.
Not: Seferoviç'in de iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Meziyetleri farklı. Atmaktan çok yanındakilere attırmayı beceren birisi olduğunu düşüüyorum.
Icardi Jardel'e gore daha hareketli; ben oyun stilini daha çok Inzaghi'ye benzetiyorum.

İcardi değil de PSG ve Campos bekleyecek bence Premier League’den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt