Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.106
- 10.496
- 1.303
İcardi psgyle antremanlara çıkıyo mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabanci siniriO kadroda Kazımcan'ın ne işi var yahu?
sen ve ben birlikte olduktan sonra gerisi boş posttur.!Simülasyon da yaşadığını düşünüyor musun?
ya öyle böyle değil hem de.. eğer görüşmeler filan doğruysa bununla pazarlık filan yapana sabırlar diliyorum.wanda baya leş bu arada
O kadar kadro yapmışsın Mert Müldür'ü falan koysaydın oraya en azından.yabanci siniri
Nanda wara hakkinda düsüncelerinsen ve ben birlikte olduktan sonra gerisi boş posttur.!
DATKKK
Gs futbolcusunun eşine hakaretten işlem yapacağız.wanda baya leş bu arada
Kolpa gecesi: bu hafta transfer olmaz
Dış basın: İcardi tamam
Kolpa gecesi: Boey satıldı satılacak
Icardi Jardel'e gore daha hareketli; ben oyun stilini daha çok Inzaghi'ye benzetiyorum.İcardi videosu izleyeyim dedim. Video da izlediğim kadarı ile adam Jardel gibi son vuruş ustası. Jardel daha iyiydi falan gibi sözlere gerek yok. Sadece forvet yapısı için söylüyorum bunu. Bu ceza sahasında topla denk geldi mi tek vuruşları gayet başarılı. Sorun şurada ki o toplar ona gelecek mi? Bence gelir bir şekildi. Transferin gerçekleşmesini isterim çünkü farklı varyasyonlar her zaman iyidir. Mesela videoyu izlerken aklıma Seferoviç in Ümraniye maçındaki saçma pası geldi aklıma. Orada top İcardi'de olsa çok temiz bir vuruşla 5. dk dan skoru yakalardık diye düşünüyorum.
Gelecek mi bakalım, izleyip görelim.
Not: Seferoviç'in de iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Meziyetleri farklı. Atmaktan çok yanındakilere attırmayı beceren birisi olduğunu düşüüyorum.
depayyyyyy!! gelişme var !!