Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin Nonda deyince aklıma geldi. Geçen Monaco ile oynadığımız ve 4-2 yenildiğimiz maçı izledim. Aklımdan çıkmış herifler 9 kişi kalmış maçta. O maçta Nonda bir karabasan gibi üstümüze çökmüş resmen. Birde 10 numaraları vardı ismini unuttum. 11-11’de herifler bizi mundar etmiş. Nonda sağlam olsa yolu bize düşmezdi büyük ihtimal.

Keramettin Nonda deyince aklıma geldi. Geçen Monaco ile oynadığımız ve 4-2 yenildiğimiz maçı izledim. Aklımdan çıkmış herifler 9 kişi kalmış maçta. O maçta Nonda bir karabasan gibi üstümüze çökmüş resmen. Birde 10 numaraları vardı ismini unuttum. 11-11’de herifler bizi mundar etmiş. Nonda sağlam olsa yolu bize düşmezdi büyük ihtimal.
Simone ve guily vardi

fenerin sahaya çıkacak 11 iyi felan değil. ellerindeki koz, rotasyonu ve yedeklerinin 11 ile benzer seviyede olması.
burda kafadan yazın bakalım as kadroları, kaç kişiyi alıyorsunuz şikecilerden?

şuan bizim kadromuza fbden belki valencia - ferdi girebilir, bjkden gedson - rosier dışında aklıma gelmiyor. o da duboisi henüz görmediğimiz için.

Sergen simdi alinip gucenme
Samimiyetimize guvenerek soracagim

Babus sen niye bunlari biliyor ve izliyorsun lan?
Normal insan işi olmadigini bilmen gerekiyor
Bir sorun var yani haberin olsun
Bir insan sibel dizisini niye izler niye niye niye?!? Wtf
Aga ben seni Sergen gibi Ergen saniyordu 37 yasinda Koca adammissin

Bence pek alakası yok..

fenerin savunma vasat orta saha ve ileri uç ortalama üstü
Bizim savunma vasat orta saha vasat ileri uç muhteşemdi

fener orta saha ve geniş rotasyon sayesinde bizim dustugumuz duruma düşmeyebilir daha dengeli bir kadroları var
Yetersiz bir kadro bence. 11'dekiler ile yedekler arasında uçurum yok, mesele oysa. Skor alıyorlar şu an için ama ne oynadıkları oyun ne de istatistikler bunun böyle devam edeceğini hissettirmiyor bana.

Casper'dan da kasaya girdi olmayacak herhalde. Bazı şeyler değişse de oyuncudan para kazanamama acziyetimiz hala devam ediyor maalesef.

Cicaldau nantesa gider,salimin hangi haberi dogru cikti

Haftasonu inşallah şu maçtaki Trez - Boey eşleşmesinde olanlar olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt