Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu takıma yedek de lazım niye 11 e giremeyeni sürekli yollama peşindeyiz. Gayet kaliteli bir yedek olur Cica, Allah korusun bi sakatlık ceza meza bir şey olsa yerine koyacak adamımız olmayacak gene. Saçma sapan işler.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BAM üçlüsü takımın en çok forma giyenleri. Hatta o sezonun en çok maç oynayanı 49 maçla M.Sarp. Diğerleri de 40 maça yakın.
Ben Barış'ın kaybettiği basit toplar yüzünden çok saç baş yolduğumu bilirim. Keza M. Sarp'ın kendisini Pirlo sanması da öyle.
Zaten ligde güç farkı çok fazla olduğu için çoğu maçı alıyordun. Belli başlı kritik maçlar olurdu onlar da şampiyonu belirlerdi. Biz o sene rakiplerimiz olan Fener'e iki maçta da yenilmiş, Bursa'ya 4 puan vermişiz. Toplamda 8 mağlubiyet var, 19 galibiyette kalmışız.
Arka taraf genel olarak topla ilişkisi zayıf adamlardan oluşuyordu fakat ön taraf da istikrardan uzaktı.
Alakası yok, yanlış hatırlıyorsun.. En çok oynayan Arda, sonra Sarpla Elano. Topalla Ayhan da sakatlığa göre oynadı Barış da rotasyondu, arada sağda falan kullandık.

O sezonu kaybetmemizin temel sebebi Baros sakatlığı ve Leo Franco, forvette Kewell ya da Arda ile oynadığımız dönemler oldu net en iyi kadro bizdeydi.

Fenere kaybettin de 3-1lik maçta ilk gol net ofsayttı üstüne Carlos gitti Keita'yı gerdi. İkinci maç tek kale oynadın Selçuk absürd bir gol attı. Şu Eskişehir TS Fener serisine girmeden önce her şeye rağmen 5 puan fark atmıştık, 5 maçta 4 puan falan alınca geriye düştük Fener son maçlarını hep 1-0la falan aldı işte son maçta verdi.

İşler iyi gitse şampiyon biz olurduk ama gitmedi, reaksiyon da gösteremedin düşünce.

...............Muslera
Leo.. Nelsson.. Apo.. Berkan
........ Torreira.. Sergio
Cengiz.. Mertens .. Depay
..................İcardi

Son düzenleme:
Rehaumu

Birde amele derken? Trden nasil isci getiriyorsunuz
Rehaumu, Kömmerling vb. Ama şuan giden Kömmerling. Rehaumu'yu pek kullanmıyoruz artık pek.

İşçi olarak işte. Legaller süreli. Legal olmayanlar da süresiz. İşimiz bitene kadar :)

Alakası yok, yanlış hatırlıyorsun.. En çok oynayan Arda, sonra Sarpla Elano. Topalla Ayhan da sakatlığa göre oynadı Barış da rotasyondu, arada sağda falan kullandık.

O sezonu kaybetmemizin temel sebebi Baros sakatlığı ve Leo Franco, forvette Kewell ya da Arda ile oynadığımız dönemler oldu net en iyi kadro bizdeydi.

Fenere kaybettin de 3-1lik maçta ilk gol net ofsayttı üstüne Carlos gitti Keita'yı gerdi. İkinci maç tek kale oynadın Selçuk absürd bir gol attı. Şu Eskişehir TS Fener serisine girmeden önce her şeye rağmen 5 puan fark atmıştık, 5 maçta 4 puan falan alınca geriye düştük Fener son maçlarını hep 1-0la falan aldı işte son maçta verdi.

İşler iyi gitse şampiyon biz olurduk ama gitmedi, reaksiyon da gösteremedin düşünce.
şampiyon olsak belki de fenerle arayı açamazdık.adnan polat üstüne 2 sene daha kalırdı falan.hayırlısı olmus

Cengiz’i seviyorum ama bize katkı vereceğini düşünmüyorum nedense.. yunus henüz iyi başlamadı ama çok güveniyorum , ha bana Cengiz solda oynar derseniz katılmam hiç oynadığını görmedim yunusu 10 a çekip sola Cengiz i atsak onuda yapmaz gibi hoca.. Cengiz 10 da oynar mı oda olmaz gibi bir türlü adamı kadroda oturtamıyorum Vala.. hayırlısı olsun.. gelse sevinirim gelmese üzülmem değişik bir adam.

İsmi geçen oyuncuların içinde gerçekten heyecan yaratan iki işim depar ve icardi Hazard da olabilir ama depay ve icardi tam birlik adamlar

Boey kalsın, Omar ne oldu yahu. Herif gitmek istemiyor mu durum nedir? Tek taraflı nokta koyalım gitsin dava açsın işine gelmiyorsa… 1,5 sezondur sırtımızda taşıdık yok yere, insaf olsa tek kelime etmez

kaan ayhan ve cengiz sol kanada düşünülen hazardın dısında mevzular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt