Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Sabah saatlerinde Erden Timur'a Icardi sorusunu sordum. Erden Timur hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile İstanbul'da görüşme yaptılar ve detayları belirlediler. Erden Timur net şekilde Icardi konusunu doğruladı. Kendi görüşüm Icardi Galatasaray'a çok yakın."

Burhancan Terzi: "Sabah saatlerinde Erden Timur'a Icardi sorusunu sordum. Erden Timur hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile İstanbul'da görüşme yaptılar ve detayları belirlediler. Erden Timur net şekilde Icardi konusunu doğruladı. Kendi görüşüm Icardi Galatasaray'a çok yakın."
kolpa

Burhancan Terzi: "Umut Bozok'un menajeriyle de görüşme gerçekleştirdim kendisine medyada Umut Bozok dillendirildiğini söyledim ve son durumu sordum. Menajeri bir kulüple antlaşmayı bitirmek için İstanbul'a geleceğini söyledi görüşeceği takım Galatasaray değil başka bir kulüple görüşmeye geldiğini söylüyor. Konyaspor'da çok ciddi ilgileniyor benim görüşüm Başakşehir veya Trabzonspor'dan birinin olacağını düşünüyorum."

Burhancan Terzi: "Evander de güzel haberlerim var, Cicaldau'nun ayrılığı kapıda Okan hoca diyor ki Cicaldau ayrıldığı taktirde benim istediğim ilk isim Evander diyor. 2 gün önce tekrar görüşmeler yapılıyor şu an 2 kulübün artık el sıkışmasına kaldı Evander de Galatasaray da forma giymek için can atıyor. Ben bu transferin olumlu bitme konusunda olumluyum Okan hocada transfer döneminin başından beri ilk defa bu kadar çok Evander'i istiyor."

Burhancan Terzi: "Evander de güzel haberlerim var, Cicaldau'nun ayrılığı kapıda Okan hoca diyor ki Cicaldau ayrıldığı taktirde benim istediğim ilk isim Evander diyor. 2 gün önce tekrar görüşmeler yapılıyor şu an 2 kulübün artık el sıkışmasına kaldı Evander de Galatasaray da forma giymek için can atıyor. Ben bu transferin olumlu bitme konusunda olumluyum Okan hocada transfer döneminin başından beri ilk defa bu kadar çok Evander'i istiyor."
Cicalduyu 250bine verip 7 milyona Evanderimi alacağız

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhancan Terzi: "Kurzawa geçen sene Galatasaray'ın kapısından dönmüş şu an için Galatasaray'ın elinin güçlü olduğunu düşünüyorum. PSG'den brüt olarak 7.4 m euro kazanıyor onun da maliyetini karşılamak mümkün değil eğer Icardi gibi bir orta yol bulunursa Galatasaray'a ciddi katkı sağlayacaktır."

@Evander

icardi'nin neden bizden başka talibi yok? sırf ırz düşmanı oldugu için mi? yoksa başka nedenleri mi var? sorulması gereken sorular bunlar.

Burhandan önemli infolar. @Sergen Zeren ne dersin
reis zaten yabancı stoper gelmiyor.nevzat dedi.kaan ayhan,emin ve metehan götürür orayı dedi.kanat ve forvete yıldız düşünüyolar,10 numarayada evander gelir,normal.cengizde kiralanabilir ki o zaman hersey muthiş olur

anholt giderse yabancı solbek gelir

Loadingg ⏳

................Torreira
Cengiz......Evander.......Depay
...........Mertens.....Icardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt