- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
ömer
omar
luyindama
cicaldau
gitti mi?
omar
luyindama
cicaldau
gitti mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakıyoruz sonbaharda kimler yolcu
kolpaBurhancan Terzi: "Sabah saatlerinde Erden Timur'a Icardi sorusunu sordum. Erden Timur hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile İstanbul'da görüşme yaptılar ve detayları belirlediler. Erden Timur net şekilde Icardi konusunu doğruladı. Kendi görüşüm Icardi Galatasaray'a çok yakın."
Cicalduyu 250bine verip 7 milyona Evanderimi alacağızBurhancan Terzi: "Evander de güzel haberlerim var, Cicaldau'nun ayrılığı kapıda Okan hoca diyor ki Cicaldau ayrıldığı taktirde benim istediğim ilk isim Evander diyor. 2 gün önce tekrar görüşmeler yapılıyor şu an 2 kulübün artık el sıkışmasına kaldı Evander de Galatasaray da forma giymek için can atıyor. Ben bu transferin olumlu bitme konusunda olumluyum Okan hocada transfer döneminin başından beri ilk defa bu kadar çok Evander'i istiyor."
Burhancan Terzi: "Evander de güzel haberlerim var, Cicaldau'nun ayrılığı kapıda Okan hoca diyor ki Cicaldau ayrıldığı taktirde benim istediğim ilk isim Evander diyor. 2 gün önce tekrar görüşmeler yapılıyor şu an 2 kulübün artık el sıkışmasına kaldı Evander de Galatasaray da forma giymek için can atıyor. Ben bu transferin olumlu bitme konusunda olumluyum Okan hocada transfer döneminin başından beri ilk defa bu kadar çok Evander'i istiyor."
Cengiz net bir fırsat transferi olur eğer alabilirsek.Türkiye milli takımının yıldızı ve her maç iyi oynuyor. Yorumuna katılamadım abi. Marsilya taraftarı da çok seviyor cengoyu.
reis zaten yabancı stoper gelmiyor.nevzat dedi.kaan ayhan,emin ve metehan götürür orayı dedi.kanat ve forvete yıldız düşünüyolar,10 numarayada evander gelir,normal.cengizde kiralanabilir ki o zaman hersey muthiş olurBurhandan önemli infolar. @Sergen Zeren ne dersin
Türkiyeye döneceğini düşünmüyorum açıkcası dönecekse de ibb ye döner avrupada oynuyor eski takımı sağ kanatta serdar gürleri keser rahatça.Cengiz net bir fırsat transferi olur eğer alabilirsek.