Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet 4 günlük tatile girdim
Bu tatil sürecinde minimum 1 adet transfer gerceklesmezse carsamba gunu yangina basliyorum

Hadi İcardi geldi diyelim, kanat transferi de geldi, stoper ve sol bek de alındı.. 3 yerli kim olacak?

Hocam Amerika için bu dert değil ki. Adamların tüm kültürleri, tüm ekonomileri böyle popüler kültür ikonlarını parlatmak üzerine zaten. O yüzden Amerikan Hükümeti'nin "Eyvah çocuklarımız Nusret'i biliyor, Kardashianlar'ı izliyor" diye dert sahibi olduğunu hiç sanmıyorum. Söylediğin aptal yığınları yönetmek işinin membağıdır Amerika. Ayrıca din ya da milliyetçilik ne alaka Amerika'dan bahsederken onu pek anlamadım. :D Ama tabii Amerika'daki çocukların bunları bildiği kadar bilimle ve kültürle de ilgilendiklerini düşünüyorum. Yani üzülmeye gerek yok onlar için. He elin götü boklu William'ı ya da Stephanie'si için neden üzüleyim onu da anlamadım zaten. :D
Amerika da 9 sene yasadim. 11 Eylul den sonra (kim yapti ya da yapilmasina izin verdi?) Bastilar milliyetcilik sosunu, orta dogunun butun enerji kaynaklarina girdiler kendi kamuoylarini olusturup.
Onlari, seni beni kalmadi. Instageam vs senkronize aptal ediyor. Butun uluslari

Bana kalsa ben Hacı Wright'ın peşine düşerim. 40 dakikada 2 tane yazmış yine

bizim ligimize cuk oturacak bi profilde aslında şu adam. ister sağda kullan, ister solda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt