Dağhan Kan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2009
- 1.860
- 530
- 1.683

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ve Ajax aynı grupta olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk musun Gökhan mı? Kendileri senden az reklam yapıyordur...
Buyrun takip etmek isterseniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SGHaluklar günlerdir İcardi gündemde yok, Okan Buruk ile yeni görüştüm İcardi bize uygun degil dedi diyorlardı da inanmiyordunuz
Gerceklerin 1 gun ortaya cıkmak gibi bir huyu vardir !!!!!!!!!
Tier 1 SG Digital
Amerika da 9 sene yasadim. 11 Eylul den sonra (kim yapti ya da yapilmasina izin verdi?) Bastilar milliyetcilik sosunu, orta dogunun butun enerji kaynaklarina girdiler kendi kamuoylarini olusturup.Hocam Amerika için bu dert değil ki. Adamların tüm kültürleri, tüm ekonomileri böyle popüler kültür ikonlarını parlatmak üzerine zaten. O yüzden Amerikan Hükümeti'nin "Eyvah çocuklarımız Nusret'i biliyor, Kardashianlar'ı izliyor" diye dert sahibi olduğunu hiç sanmıyorum. Söylediğin aptal yığınları yönetmek işinin membağıdır Amerika. Ayrıca din ya da milliyetçilik ne alaka Amerika'dan bahsederken onu pek anlamadım.Ama tabii Amerika'daki çocukların bunları bildiği kadar bilimle ve kültürle de ilgilendiklerini düşünüyorum. Yani üzülmeye gerek yok onlar için. He elin götü boklu William'ı ya da Stephanie'si için neden üzüleyim onu da anlamadım zaten.
![]()
Hazard’dan vazgectigini görüyorum ahbab
6'ya bırakmıyorlarsa 6.2 versinler meselaElis de 6ya bırakmıyorlarmış onu, bu durumda Evander ya da Harit alınmalı.
Niye birazdan almanyadan akrabalarımı bekleyeceğiz
Ayni herif dun icardi trabzon macina kadar aciklanacak dedi,utanmadan kendi takip etmiyo mu bu heriflerireiz emre yine cimbom alehine gündem oluştuuruyor buna artık bir dur deme zamanı gelmedi mi @Sergen Zeren
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de tam onu düşünüyordum 7 8m verip elde patlamalik topçu. Nası oluyo bilmiyom ama bize gelene kadar çok kısmetli oluyorlar. Bizde başlıyor şanssızlıklari.Bana kalsa ben Hacı Wright'ın peşine düşerim. 40 dakikada 2 tane yazmış yine
raporlıyor musun reis ben sürekli raporluyorum. baktım olmuyıor engelliycemAyni herif dun icardi trabzon macina kadar aciklanacak dedi,utanmadan kendi takip etmiyo mu bu herifleri