- 14 Temmuz 2022
- 1.031
- 663
- 188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o kadar olamaz maalesefAz daha zorlasak Maxim Tsigalko diyosun![]()
Evander transferi demek Cicauldau'nun bir üst versiyonu demek. (Aynı tarz oyuncular değiller ama programı üst versiyona dönüştürmek gibi düşünmek lazim) Cicauldau bence yetenekli ama hiç sorumluluk almıyor. Evander sorumluluk alan birisi.
Bu sayı güvenilir mi arkadaşlar ?
abi luyindama da geçen sene öyleydi. o adamı niye satıyoruz o zaman yerine adam alıp?abdulkerimi iki maçtada stadda izledim. giresun maçında vahim hatayı yapmasa sahadaki en iyi 3-4 oyuncudan biriydi.
geçen maçta yine iyiydi ama malum pozisyon ofsayt olmasa teneke bağlamıştık.
fakat özgüven kazanırsa ben sırıtacağını düşünmüyorum. öyle sinecek bir oyuncuya benzemiyor.
bakalım inşallah trabzon maçında iyi bir sonuç alırız ve önümüzdeki antep - kpaşa maçlarıyla özgüven depolarız.
Fenerim gol show yapıyor gerek yokFener niye sulanmiyor İcardi'ye forvet ararken
fener nöbet tutmazGidip az araştırma yaptım. Antuda 2018 yılında açılan transfer nöbetine bugüne kadar yaklaşık 603 bin mesaj atılmış. Bizim sadece bu yazki nöbetlerde yaklaşık 175 bin mesaj oldu. Bu gereksiz bilgiyi verdiğim için özür dilerim. Gelişme olmayınca sıyırdık iyice.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama aynı felan değil adam oyun felan kuramiyordu marcao nun tarafi kapatıp oyunu Luyindama üzerinden kurdurmaya çalışıyorlardi rakip takımlarabi luyindama da geçen sene öyleydi. o adamı niye satıyoruz o zaman yerine adam alıp?
Transferdeki en yavaş takımız. 5. Haftadan sonra transfer yapacaksan yapma arkadaş. Bu takim averajla sampiyonluk kaybetti
yabancı olduğu içinabi luyindama da geçen sene öyleydi. o adamı niye satıyoruz o zaman yerine adam alıp?
Uyuyordur herhaldeNe oldu şimdi icardi
Degilseferovicin opsiyonu nasıldı zorunlu mu
Belli sayıda maç şartı vardı sanki. 20 olabilir tam hatırlamıyorumseferovicin opsiyonu nasıldı zorunlu mu
su uyur dusman uyumazUyuyordur herhalde
seferovicin opsiyonu nasıldı zorunlu mu