Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.023
- 7.817
- 1.588
50 bin kişinin önünde Giresuna kendi sahamızda yenildik. Öyle deme ki şu anda forumda övüp bitirilmeyen antalyaspora 5 atmıştı en sonanteple maç yapıcaz diye de aglanmaz be kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 bin kişinin önünde Giresuna kendi sahamızda yenildik. Öyle deme ki şu anda forumda övüp bitirilmeyen antalyaspora 5 atmıştı en sonanteple maç yapıcaz diye de aglanmaz be kardesim
keyfekederseferovicin opsiyonu nasıldı zorunlu mu
Sörloth, Real Sociedad'a tekrar kiralanacak.
bugun de sayemde mizaha doyuyorsun renktasAman abi buradan bir takıma gelmesin de. Bizim ligin bug'ı böyle adamlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belirli bir maç sayısıni aşarsa zorunlu 3.5milyon Euro mu neydi.seferovicin opsiyonu nasıldı zorunlu mu
kim lannn
antepin attigi 3. gol antalyanin sayilmayan 3üncp golünün aynisiantalyanın 3-1 olacakken net golü verilmemiş.2.yarıdada kurdayashov yakmıs antalyayı 2 gol yedirerek
Ben de öyle hatırlıyordum renktaş kapa baktım şimdi 1m euro kiralama bedeli 2.5m opsiyon yazıyor sadece. Maç sayısı, zorunlu opsiyon belirtilmemiş.Belirli bir maç sayısıni aşarsa zorunlu 3.5milyon Euro mu neydi.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ronaldo en son 15 sene önce falan kanat oynadı galiba.Ronaldo h.o
Fener napsin forveti gelene gidene 4 atiyor adamlar tonla forvetleri varFener niye sulanmiyor İcardi'ye forvet ararken
hakem yakmıs yani antalyayıantepin attigi 3. gol antalyanin sayilmayan 3üncp golünün aynisi
bergenberen.com.tr
Hakemler karbonatı görünce eski de olsa fb teknik direktörüdür deyip rakibi yakmış galibahakem yakmıs yani antalyayı
bergenberen.com.tr