Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.272
- 16.257
- 1.578
futbolcunun gencine yaşlısına bakmam. iyi mi kötü mü ona bakarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana atar ne yapıyon lan!Gerek Yok Galatasaray taraftari hakketmiyor gecen sene gorduk.Sabir etmeyi bilmiyosaniz gencte istemeyin kardesim.
Ömer Bayram ve Cicaldau yok. Gittiler herhalde.
Dubois de yer bulamamış.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsmail Çipe duruyosa onu verelim 5 milyonaSivas illa bizden birini alacak kafayi takmiş
Cicaldau-Morutan-Assencao ya bu yıl da sabır mı etmeliydik?..Berkan ve BAY ilk 11 için mi düşünülmeliydi hala?..Gerek Yok Galatasaray taraftari hakketmiyor gecen sene gorduk.Sabir etmeyi bilmiyosaniz gencte istemeyin kardesim.
Adam duvara konuşuyor üstüne alinmabana atar ne yapıyon lan!
Hızlı ve teknik olmasının yanında ayağı da fena olmayan oyuncuydu çıkış yaptığında ama beklenen gelişimi gösteremedi. Biraz vurdumduymaz tavırları var. Geçen sezon Feyenoord'da iyi oynamış galiba, arkadaşım keşke alsak diyordu. Ben takip etmedim. Son form durumunu bilmiyorum ama Arsenal'da izlediğim Reiss iki kanadı da yedekler, maça mental olarak iyi hazırlanırsa takımın hücum gücünü ciddi anlamda yükseltir. Tehlikeli koşuları var, rakip bekler bu yüzden ileri kolay kolay çıkamaz. Forvete top taşıyabileceği gibi ona boş alanlar da oluşturur, ilginç birisi ama dediğim gibi kafası her zaman maçta olmuyorOyuncu hakkında bilgisi olan ?
Tam tersi , burası Terim kovulsun diye takım kaybetsin isteyenlerin , takımın AL başarısını sırf bu sebeple boklayanların, şansla kazandı eaaaabi diye ağız yayan gevşeklerin yoğun olduğu bir yer. Geçen sene bolca gözlemledik burada , ben birebir cevap verdim bu tarz mesajlara , siz hangi gscden bahsediyorsunuz ? Sanrılarınızı gerçek sanıp buna göre yorumladığınız yer mi burası yoksa belki de internette en fazla Fatih Terim karşıtını barındıran yer mi ?Emeği geçen zat takım başına geri gelsin diye , okan ve galatasaray başarısız olsun isteyen tipler dolu burası.
haplarını aldın mıAdam duvara konuşuyor üstüne alinma
Dil altı kullanıyorum yegenimhaplarını aldın mı
oral mı?Dil altı kullanıyorum yegenim
@Oral Sever kullanmiyorumoral mı?