Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su dortmundu izledim biraz
futboldan igrendim

bu bundesliga baya cöplesti

Oyuncu hakkında bilgisi olan ?
Hızlı ve teknik olmasının yanında ayağı da fena olmayan oyuncuydu çıkış yaptığında ama beklenen gelişimi gösteremedi. Biraz vurdumduymaz tavırları var. Geçen sezon Feyenoord'da iyi oynamış galiba, arkadaşım keşke alsak diyordu. Ben takip etmedim. Son form durumunu bilmiyorum ama Arsenal'da izlediğim Reiss iki kanadı da yedekler, maça mental olarak iyi hazırlanırsa takımın hücum gücünü ciddi anlamda yükseltir. Tehlikeli koşuları var, rakip bekler bu yüzden ileri kolay kolay çıkamaz. Forvete top taşıyabileceği gibi ona boş alanlar da oluşturur, ilginç birisi ama dediğim gibi kafası her zaman maçta olmuyor

Emeği geçen zat takım başına geri gelsin diye , okan ve galatasaray başarısız olsun isteyen tipler dolu burası.
Tam tersi , burası Terim kovulsun diye takım kaybetsin isteyenlerin , takımın AL başarısını sırf bu sebeple boklayanların, şansla kazandı eaaaabi diye ağız yayan gevşeklerin yoğun olduğu bir yer. Geçen sene bolca gözlemledik burada , ben birebir cevap verdim bu tarz mesajlara , siz hangi gscden bahsediyorsunuz ? Sanrılarınızı gerçek sanıp buna göre yorumladığınız yer mi burası yoksa belki de internette en fazla Fatih Terim karşıtını barındıran yer mi ?

halil mi umut mu? bilemedim. umut gole çevirmede daha iyi olsa da halil takımı çok rahat pozisyona sokuyor. ihtiyacımız olan halil bence. sonlara doğru kiralarız tekrar ki kiralamalyıız da

Doğukan Sinik Hull City de maç kadrosuna giremedi henüz.Göya fiziksel olarak yetersizmiş.Yakında malum takıma transfer olursa şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt