Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Sa, duyum var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki alınırken bilinmiyordu bu adamın sadece mücadele eden bir oyuncu olduğu.
berkana bence sahip cıkılmalı ayagı iyi degil diye elestiriyorlar ama inanılmaz cigersiz bi topcu fbde ismail yüksek sırf cigersiz diye oynuyor ama berkana yüklenildigi gibi yüklenmiyorlar
Valla ben bişi demedim, sadece gördüğümüzü söyledim, top kontrol yok, pas atma kabiliyeti yok. Enerji tamam, istek tamam, press tamam ama bunlar parçalı giymeye yetmez
Bosverbana atar ne yapıyon lan!
EvetCicaldau-Morutan-Assencao ya bu yıl da sabır mı etmeliydik?..Berkan ve BAY ilk 11 için mi düşünülmeliydi hala?..
Gecen sene Yunys icin oluyorlardiYunus'a, Kerem'e ne kadar sabredebiliyoruz mesela
O zaman yildiz isimlere itiraz etmeyin.13.kadro barcayi eleseydi final gorebilirdi..13. Olan kadroya sabur udilir sampiyon olan kadroya degil
3 tane yabancı sağ bek var bizde biri ile yollar ayrılmalı çünkü saçma bir durum var orda.Hali hazırda 14 yabancı var takımda. Cica gitti desek 1 hakkımız oluyor. Luyindama'da giderse kanat- stoperden- forvetten biri u21 olmalı. Evander'e kontenjan yok gibi yada kanat- stoper u21 olacak forvet - Evander bu 2 kontenjan olacak.
Bence de.
Arkasında Torreira önünde Sergio ile mutlaka denenmesi gerekiyor.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hava çok sıcak bayılacam. Transfer yapın ey yönetim