Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat bir gun gecirdim. Gelişme yok herhalde? sabahktan beri saeece 20sayfa ilerlemis

Sanki alınırken bilinmiyordu bu adamın sadece mücadele eden bir oyuncu olduğu.
berkana bence sahip cıkılmalı ayagı iyi degil diye elestiriyorlar ama inanılmaz cigersiz bi topcu fbde ismail yüksek sırf cigersiz diye oynuyor ama berkana yüklenildigi gibi yüklenmiyorlar
Valla ben bişi demedim, sadece gördüğümüzü söyledim, top kontrol yok, pas atma kabiliyeti yok. Enerji tamam, istek tamam, press tamam ama bunlar parçalı giymeye yetmez

Ya fUtbolu hakkinda soylefiklerinizin altina imzami atarim orada sorun yok

Ama gsye saygisizlik yapmadigi surece kimse bi gs futbolcusuna hakaret veyahut kucuk dusurmemeli

Ben omer bayramdan vucudumun en ucra hucresine kadar nefret ediyorum ama o meshur videoya kadar hakaret etmedim herkesin gorecegi ve okuyacagi yerde
O video ciktikdan sonra umrumda olmadi cunki herseyden once yaptigi formaya saygisizlikdi

Berkanin boyle bir durumu yok sahadada elinden geleni yapiyor

Hani elestirirsin filan futbolculugunu hatta dalgada gecersinde
Bu biraz fazla abarti

Bayern macini izliyorum

Hakemin her karari hatali

Trde olsa dfb bayerni bitir talimati verdi dersin

Hali hazırda 14 yabancı var takımda. Cica gitti desek 1 hakkımız oluyor. Luyindama'da giderse kanat- stoperden- forvetten biri u21 olmalı. Evander'e kontenjan yok gibi yada kanat- stoper u21 olacak forvet - Evander bu 2 kontenjan olacak.

Hali hazırda 14 yabancı var takımda. Cica gitti desek 1 hakkımız oluyor. Luyindama'da giderse kanat- stoperden- forvetten biri u21 olmalı. Evander'e kontenjan yok gibi yada kanat- stoper u21 olacak forvet - Evander bu 2 kontenjan olacak.
3 tane yabancı sağ bek var bizde biri ile yollar ayrılmalı çünkü saçma bir durum var orda.

Lequipe,corrierre della sport,nabil dejit,rmcsports,nevzat,burhancan vs hepsi icardi evet dedi diye haber yapti.şu arjantinin uyduruk kaynaklarini bosverin artik yav.bizim hesaplar ceviri de yapamiyo.wanda karisi begenmis istanbulu zaten.fransa basini vs varken zorlamayalim mevzuyu,bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt