Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.553
- 49.951
- 3.133
Okan hocanın Kerem'den memnun olmaması sevindirdi.Doğru yolda ilerliyo hoca şu an..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani Okan hoca istemiyordu, yönetim kafasına göre mi transfer yapıyor, yada 2 günde mi bu noktaya geldi bu transfer.Haluk Yürekli: "Icardi Galatasaray'a gelebileceğini yöneticilere iletti. Bu transfer gerçekleştiği taktir de Galatasaray 3 m euro ödeyecek. Avrupa da transfer bitene kadar herhangi bir takıma gitmezse Galatasaray'ın yeni forveti olacak öngörüsünde bulunuyorum."
![]()
sallıyolar işteBerkan taylanin durduğu yerde cica nin gitmesi koydu
hani Okan hoca istemiyordu, yönetim kafasına göre mi transfer yapıyor, yada 2 günde mi bu noktaya geldi bu transfer.
nerden aldi bu istihbarayi acaba ??Haluk Yürekli: "Icardi Galatasaray'a gelebileceğini yöneticilere iletti. Bu transfer gerçekleştiği taktir de Galatasaray 3 m euro ödeyecek. Avrupa da transfer bitene kadar herhangi bir takıma gitmezse Galatasaray'ın yeni forveti olacak öngörüsünde bulunuyorum."
![]()
wanda cok hareketli degil iyi beslemek gerekiyorIcardi yi Sevilla
Wanda yı biz alalim derim
sonra evli üyelerin çektiği zorluklar diyon abiIcardi yi Sevilla
aman reisIcardi yi Sevilla
umraniye yüzde 55 topla oynama,13 şut.hiç fena degiller
roma taraftarı da memnun sharawyden,katkı alıyoruz diyolar.niye göndersin mourinhoJuve'ye karşı kurtarıcı olarak girip iyi bir 45 oynadı ama neyse.
Antep de Antalyaya 5 atmış, çok değişik bir lig olacak gibiumraniye yüzde 55 topla oynama,13 şut.hiç fena degiller
wanda cok hareketli degil iyi beslemek gerekiyor