Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Icardi'deki tüm detay bu muymuş ? Haluk bunu 2 gündür herkes yazıyor? Yeni bir şey söyle. Italyan basını dahi yazdı. Çaptan düşmüştünüz

Haluk Yürekli: "Icardi Galatasaray'a gelebileceğini yöneticilere iletti. Bu transfer gerçekleştiği taktir de Galatasaray 3 m euro ödeyecek. Avrupa da transfer bitene kadar herhangi bir takıma gitmezse Galatasaray'ın yeni forveti olacak öngörüsünde bulunuyorum."

:asd:

Haluk Yürekli: "Icardi Galatasaray'a gelebileceğini yöneticilere iletti. Bu transfer gerçekleştiği taktir de Galatasaray 3 m euro ödeyecek. Avrupa da transfer bitene kadar herhangi bir takıma gitmezse Galatasaray'ın yeni forveti olacak öngörüsünde bulunuyorum."

:asd:

Allah aşkını bunu 2 gündür herkes yazıyor. Senin habercilgin bu mu Haluk ? Tekrarlamak mi ?

Icardi'deki tüm detay bu muymuş ? Haluk bunu 2 gündür herkes yazıyor? Yeni bir şey söyle. Italyan basını dahi yazdı. Çaptan düşmüştünüz

31 ağustostan sonra başka gidecek yeri mi var, çaptan köstebek bulunduğu gün düştüler. Artık transfer haberi yapmasınlar komik oluyorlar.

okan buruk istemiyor istemiyor da ne demek oluyor? bir zaman okanı gömüyorlar bir zaman yönetimi gömüyorlar.. kafalarına göre algı..

İCARDİ iyi adam da. Bizim bu saatten sonra risk alacak durumumuz kalmadı. Burada olsa olsa magazin figürü olurlar.

Depay olmayacak diye büyük hayal kırıklığı içerisindeyim. Redmond’u Emre Özcan’dan dinlemek lazım bi

Kel diye mi Feghouli gibi oluyor? Ben bu adami bir kac kere Ralphin futbolunu ingilterede izlemek icin gördüm tek, ve orda bana daha cok hizli, bire bire girmeyi seven ve iyi calim ata bilen adam olarak aklimda kaldi. Birde baya cok iceri kat etmeyi baya seviyordu gibi ve rakiplere de bastigi oluyordu. Zaten Hasenhüttl pres yapmayan oyunculari sevmez. Bize gelmesini isterdim ama adam Southamptonden sonra emekli olmaya sicak bakiyormus.

Daha yakindan taniyanlar belki daha iyi anlatir herifi ama ben adami zaten elestirmedim. Twitterciye laf attim. Bana niye yükseliyorsun anlamadim.
Sana yükseldiğim yok yav , feg muhabbeti de sana demedim buradakiler feg diyorlar onlar için dedim. Twit olayıda dediğim gibi araştırılmış bir istatistik üzerine yazılmamış anlık konuşurken yazılmış bir bilgi gibi. Adamın dedikleri doğru yani genel hatlarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt