Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla redmond da olur,depayda olur sol kanada.kreatif ortasahaya evander veya lanzini de hoş olur.hazard çok pahalı

Southampton taraftar sitesindekiler surekli sakatlaniyor boyle olmasaydi zaten premier'in en iyi takimlarinda olurdu' turunden yorum yapiyorlar.

Dolmuşa mı binmişler la?
FbMU3PuWIAIvcEt

Zaten gerçekçi net istatistk vermemiş ki öyle konuşurken ağzından ilk çıkan kelimeler ile yazmış gibi. 35 40 diyor çıkıp yalan 48 diyorsun görende çok büyük fark var sanacak. Sen adamı izledin mı ondan bahset? Premier lig izliyor musun ? Maçkolikten istatistik bakıp birbirinize laf atmayın var mı ekstra görüşün nasıl oyuncudur ? Yoksa sende feg mı diyeceksin ?

Kel diye mi Feghouli gibi oluyor? Ben bu adami bir kac kere Ralphin futbolunu ingilterede izlemek icin gördüm tek, ve orda bana daha cok hizli, bire bire girmeyi seven ve iyi calim ata bilen adam olarak aklimda kaldi. Birde baya cok iceri kat etmeyi baya seviyordu gibi ve rakiplere de bastigi oluyordu. Zaten Hasenhüttl pres yapmayan oyunculari sevmez. Bize gelmesini isterdim ama adam Southamptonden sonra emekli olmaya sicak bakiyormus.

Daha yakindan taniyanlar belki daha iyi anlatir herifi ama ben adami zaten elestirmedim. Twitterciye laf attim. Bana niye yükseliyorsun anlamadim.

ne sallıyolar ya.redmond olmazsa depayı zorlarız size ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt